3F Superligaen

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

En ny superligasæson betyder også nye spillere. Få overblikket over, hvem din klub har købt og solgt i sommerens transfervindue forud for Superligaen 2022 her.

FCK
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

* Listen er senest opdateret den 1. september klokken 00:20*

Hvem har Brøndby hentet i sommerens transfervindue? Hvem er blevet solgt i FCK? Hvor skal Evander spille i næste sæson? Hvordan har oprykkerne fra AC Horsens og Lyngby Boldklub håndteret transfervinduet og hvem har AGF hentet ind som forstærkninger?

Spørgsmålene kan være mange, og det er ofte svært at bevare det fulde overblik over Superligaens transfervinduer. Læs videre i artiklen her – så hjælper vi dig på vej, så du står skarpt til den kommende sæson, Superligaen 2022/2023.

Superligaen anno 2021/22 gik på hæld søndag den 29. maj, efter AaB og Viborg FF spillede den absolut sidste kamp i sæsonen med Europa playoff-finalen, hvor oprykkerne fra Viborg FF trak det længste strå.

Derfor kigger vi nu nærmere på, hvilke spillere der siger farvel, og hvilke spillere der ankommer til Superligaen i den kommende sæson.

Campo mener: Disse 12 superligaspillere bør skifte klub i sommerens transfervindue

Artiklen overvåger alle handler i sommerens transfervindue løbende forud for Superligasæsonen 2022/2023. Det er dermed ikke kun de største handler hos de største klubber i Superligaen, du her får overblikket over.

Listen er udelukkende bekræftede spillertilgange og afgange.

Sommerens til- og afgange Superligaen 2022

AaB

Ind:

Ud:

Inge André Olsen
Inge André Olsen får nok at se til i AaB denne sommer, hvor man allerede har varslet store ændringer i truppen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AC Horsens

Ind:

Ud:

AGF

Ind:

Ud:

Uwe Rösler
Der er brug for forstærkninger i AGF efter en skrækkelig sæson i det forgangne år. Med ansættelsen af Uwe Rösler kan Stig Inge Bjørnebye nu endelig for alvor begynde at kaste sit fokus på spillerdelen. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brøndby IF

Ind:

Ud:

Carsten V. Jensen
Der er ikke varslet den helt travle sommer i Brøndby IF, men måske hiver Carsten V. Jensen alligevel en kanin eller to op af hatten? Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

F.C. København

Ind:

Ud:

PC
I F.C. København har Peter ‘PC’ Christiansen til gengæld lovet et vildt vindue, hvor klubben ifølge sportschefen vil hente spillere til fra en endnu uset hylde i dansk fodbold. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland

Ind:

Ud:

FC Midtjylland

Ind:

Ud:

Svend Graversen
I FC Midtjylland har man for vane at levere nogle vilde transfervinduer. Hvad finder Svend Graversen og co. mon på denne gang? Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Lyngby Boldklub

Ind:

Ud:

OB

Ind:

Ud:

Björn Wesström
OB vil gerne tilbage til toppen af dansk fodbold, men det kræver massive investeringer i truppen. Har Björn Wesström og det fynske fodboldflagskib musklerne til at tiltrække de rette spillere til den mission? Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Randers FC

Ind:

Ud:

Silkeborg IF

Ind:

Ud:

Kent Nielsen
Silkeborg IF leverede en fantastisk sæson som oprykker, hvor man sikrede sig bronzemedaljerne. Derfor må klubbens profiler være særdeles eftertragtede i sommerens vindue, men kan Kent Nielsen og sportschef Jesper Stüker mon holde på sine vigtigste spillere? Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Viborg FF

Ind:

Ud:

Chefredaktør: Disse spillere er ikke i Superligaen efter sommerferien

Sommerens til- og afgange inden Superligaen 2022, bliver for alvor skudt i gang den 15. juli. Her åbner transfervinduet således for de danske klubber, og flere af Superligaklubberne forventes at få et travlt transfervindue denne sommer, med både køb- og salg af en lang række spillere.

Forud for sommerens transfervindue, er der allerede flere interessante spørgsmål.

Brøndby må alt andet lige lede efter offensive forstærkninger, da hullet efter Mikael Uhre endnu ikke er blevet udfyldt helt. Derudover har Brøndby-kaptajn Andreas Maxsø været på vej væk de seneste transfervinduer, og skulle den lykkes den stærke midtstopper i denne sommers transfervindue, skal Brøndby sandsynligvis på jagt efter forstærkninger til det centrale forsvar.

I F.C. København blev der handlet dyrt i vinterens transfervindue, og det er muligvis tid til at tage et kig på, hvem der reelt har en plads i truppen, nu hvor flere unge spillere er på vej frem. Med udsigt til europæisk gruppespil er der dog sandsynligvis også behov for en bred trup hos de nu forsvarende danske mestre.

FCM bekræfter: Anders Dreyer skifter permanent til klubben

I FC Midtjylland tyder meget på, at det er tid til at få klubbens helt store stjerne, Evander, sendt afsted. Hvor meget man kan få, og hvor Evander ryger hen, må tiden vise. Awer Mabil har allerede foretaget et skifte væk fra klubben til LaLiga, mens Anders Dreyer har tilsluttet sig klubben på permanent basis. Om Midtjylland kommer til at kigge efter flere offensive tilgange til klubben i transfervinduet forud for Superligaen 2022/2023 er uvist. Alt imens er der nyt på målmandsposten, hvor Jonas Lössl er vendt retur efter et mindre vellykket ophold i Brentford, og det er langt fra sikkert, han fortsætter i FC Midtjylland efter sommerens transfervindue.

Derudover er der en lang række spørgsmålstegn i de øvrige dansker klubber i Superligaen. Kan Silkeborg IF holde sammen på truppen, eller kommer de til at sælge ud i stor stil efter forrige sæsons succes?
Er en ny cheftræner nok i AGF, eller kommer man til at handle ind i dyre domme?
Hvem skal tage over i AaB-målet og hvordan, og i hvilket omfang, kommer oprykkerne fra Lyngby Boldklub og AC Horsens til at forstærke sig i sommerens transfervindue forud Superligaen 2022/2023?

Hvornår lukker transfervinduet sommer 2022 – handlerne skal være i hus denne dag

Superligasæsonen anno 2022/23 starter op igen fredag den 15. juli med opgøret mellem FC Midtjylland og Randers FC. Find resten af kampprogrammet her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P