2 min læsningStort talent slap ud af Randers-kontrakt med speciel klausul – nu skriver han gratis med FCK

FC København har præsenteret en ny angriber i klubbens talentafdeling. Den tidligere Randers-angriber skifter gratis til klubben.

2 min læsning

16-årige Alexander Simmelhack er lørdag formiddag blevet præsenteret i F.C. København, hvor han har sat sin signatur på en kontrakt, der strækker sig frem til sommeren 2025.

U17-landsholdsangriberens skifte til hovedstaden har dog ikke været uden dramatik.

For en måned siden ophævede Alexander Simmelhack og Randers FC samarbejdet på baggrund af en ‘hjemves-klausul’. Fra Randers’ side mente man dog, at klausulen var blevet brugt i ond tro.

Avis: MLS-klub har lagt ‘et af de større bud’ på Silkeborg-profil

– Den mulighed, som var tiltænkt et socialt hensyn, er nu blevet udnyttet til at komme væk fra Randers FC og videre til en anden klub, sagde sportsdirektør Søren Pedersen og fortsatte.

– Vi er utroligt skuffede over forløbet, da det aldrig har været ånden i aftalen, at der kunne skiftes af sportslige eller økonomiske hensyn, lød det i juni fra Randers-sportsdirektør Søren Pedersen.

Simmelhacks agent afviste, at der var andre klubber der spøgte i kulissen, men at der udelukkende var tale om et savn til Sjælland.

Den unge angriber udtaler også til FCK’s hjemmeside, at han ser frem til at vende hjem til Sjælland.

– Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Sjælland og min familie. FCK har nogle virkeligt stærke talenthold, og de har også vist, at de er klar til at give unge spillere chancen på førsteholdet, hvis de er gode nok, lyder det fra den talentfulde angriber.

Ambitiøs FCK-stopper: Vi skal vinde ‘The Double’ – og komme i Champions League!

Simmelhack blev i sidste sæson for Randers i U17-ligaen. Han nettede 25 gange i løbet af året. Desuden bød sæsonen på en udtagelse til U17-EM og to indskiftninger i Superligaen for randrusianerne.

Nu står den ikke på U17-fodbold for den 16-årige angriber længere. Han tilslutter sig F.C. Københavns U19-mandskab.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer