VM 2022

1 min læsningAGF henter svensk talent

AGF har mandag hentet svenske Marco Olsson Valdés til klubben.

1 min læsning
Marco Olsson Valdés
Foto: AGF

Den svenske U17-landsholdsspiller Marco Olsson Valdés er mandag blevet præsenteret som ny spiller i AGF.

Det 17-årige talent, der kommer fra den svenske klub Brommapojkarna IF, får en rolle som transitionsspiller i AGF, hvor han nogle dage træner med Superligatruppen, mens han andre dage træner med klubbens U19-hold.

Valdés skal spille sine første kampe for AGFs U19-mandskab, indtil han er klar til at kunne gøre sig gældende i Superligaen.

Og den unge midtbanespiller ser frem til at tørne ud for sin nye klub.

– AGF tilbød en spændende mulighed, hvor hele pakken passede mig i det sted, jeg er i min karriere. Jeg er en ung spiller, der fortsat skal udvikle mig, og det tror på, at jeg kan gøre i AGF’s miljø, omgivelser og generelle set-up.

Highlights: Kontroversiel overtidsscoring sikrede Viborg point mod Vejle

– Det er en god klub med dygtige trænere, som vil kunne hjælpe mig videre frem mod min seniorkarriere og jeg glæder mig meget til at komme til Aarhus til sommer, siger Marco Olsson Valdés til klubbens hjemmeside.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer