3F Superligaen

Bekræftet: Brøndby IF sender ung keeper på udleje

Den 20-årige keeper Jonathan Ægidius bliver udlejet til 2. divisions-holdet HIK for resten af sæsonen. Det skriver Brøndby IF mandag middag.

Jonathan Ægidius skifter på en lejeaftale til HIK
Foto: Brondby.com

20-årige Jonathan Ægidius kom til Brøndby IF sidste år, men nu bliver han sendt på udleje til 2. Division, hvor han skal tørne ud for HIK.

Det bekræfter klubben mandag middag på deres hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det har været meget motiverende at træne med to så dygtige målmænd som Mads og Thomas, og jeg har lært meget af at være en del af Superliga-truppen. Nu glæder jeg mig til at komme i kamp for HIK og få vigtig kamperfaring, samtidig med jeg træner ugentligt med Superliga-truppen, siger Ægidius.

Jonathan Ægidius kom til klubben i januar sidste år fra Lyngby BK, og er stadigvæk på kontrakt med vestegnsklubben frem til sommeren 2025.

Tidligere i dag solgte Brøndby IF deres højreback Andreas Bruus til fransk fodbold. Det kan du læse mere om i nedenstående artikel.

CV kalder Bruus-salg for win-win: Fortjent han kommer videre – vi bliver ‘godt kompenseret’

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P