2 min læsningOfficielt: FCK sælger Stage til Bundesliga-klub

F.C. København har solgt Jens Stage til den traditionsrige bundesligaklub Werder Bremen.

2 min læsning
Jens Stage
Foto: werder.de

Jens Stage skal fremover spille Bundesliga med Werder Bremen.

F.C. København har nemlig netop oplyst på sin hjemmeside, at skiftet er en realitet.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Hverken F.C. København eller Werder Bremen har ønsket at uddybe detaljer omkring handlen såsom prisen på den danske midtbanespiller.

Sportsdirektør i F.C. København, Peter Christiansen, er stolt over salget af den 25-årige midtbanespiller.

– Jens har været gennem en stærk udvikling i FCK, hvor han har vist sig godt frem som en stærk og energisk holdspiller med masser af egenskaber både offensivt og defensivt. Derfor har der igennem de sidste to vinduer også været god interesse for ham, siger han og fortsætter:

– Han skifter nu til en af de helt store ligaer, og hans personligt store drøm om at spille i Bundesligaen går hermed i opfyldelse. Det kan han og alle, der har hjulpet ham på rejsen hertil, være rigtigt stolte af.

Medie: FCK tæt på stortalent

Hovedpersonen selv er da også glad for skiftet, selvom Jens Stage også er en smule vemodig over at skulle sige farvel til klubben.

– Jeg har haft en fantastisk tid i FCK med super dygtige holdkammerater, en stab på højeste niveau og fans på internationalt niveau, som alle har været med til at gøre mig klar til en af de store ligaer, siger Jens Stage og fortsætter:

– Det er vemodigt at tage afsked med det, for jeg har haft så mange store oplevelser her. Jeg har spillet europæisk, vundet mesterskabet, fået debut på A-landsholdet og udviklet mig meget, og med mesterskabet vi sikrede os, synes jeg også, at timingen er rigtig nu for mig. Det var vigtigt for mig, at jeg var med til at sikre klubben den titel, inden jeg tog videre. Stor tak til alle for min tid i FCK.

Dermed er tiden i F.C. København forbi for Jens Stage, der kom til hovedstadsklubben i 2019 fra AGF. Han nåede at spille 111 kampe for mestrene, hvori han fik scoret 21 mål og lavet 11 assists.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

I sin nye klub, der er rykket tilbage i Bundesligaen efter en sæson i den næstbedste tyske række, bliver Stage blandt andet holdkammerat med den tidligere Brøndby-spiller Anthony Jung.

Timeline

Notifications

Notifikationer