3F Superligaen

AGF bekræfter: Wilshere har truffet sit valg

AGF oplyser på deres hjemmeside onsdag, at Jack Wilshere vinker farvel til klubben efter kun 14 optrædener i den hvide trøje.

Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Jack Wilshere tog alle superligafølgere med bukserne nede, da han blev præsenteret i AGF i foråret. Men den på papiret store signing blev aldrig helt forløst på banen – og af denne grund har AGF i samarbejde med Wilshere nu taget en beslutning for fremtiden.

Det er nemlig blevet officielt, at 30-årige Jack Wilshere ikke får forlænget sin kontrakt med AGF. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Medie erfarer: AGF tæt på ny angriber

Stig Inge Bjørnebye fortæller til klubbens hjemmeside, at det har været en stor berigelse at have Jack Wilshere i klubben, selvom det kun var på lånt tid.

– Vi ønsker alle at takke Jack for den tid, han har været i AGF. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med ham og opleve ham dele ud af hans erfaringer fra en meget flot og speciel karriere. (…) Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden og held og lykke med de nye udfordringer, han kaster sig over, lyder det fra sportschefen.

Beslutningsprocessen har stået på et stykke tid, hvor rygterne har floreret om den fremtidige destination for den tidligere Arsenal-spiller. Blandt andet en ny rolle for netop Arsenal og/eller et job som fodboldekspert. Det kan du læse mere om i nedenstående artikel.

Wilshere i tænkeboks: Har tre vidt forskellige kort på hånden

Jack Wilshere fik sin debut mod Vejle i marts, og har sidenhen optrådt 14 gange for den østjyske traditionsklub. Han opnåede aldrig at vinde en kamp i AGF-trøjen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P