VM 2022

2 min læsningOfficielt: FCM sælger dansk stortalent til Bundesliga-klub

Så er det bekræftet. FC Midtjylland sælger det 18-årige stortalent til den traditionsrige Bundesliga-klub.

2 min læsning
Oscar Fraulo skifter til Mönchengladbah
Foto: fcm.dk / fotograf: Daniel Stentz

Oscar Fraulo skifter fra FC Midtjylland til Bundesliga-klubben Monchengladbach. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den 18-årige midtbanespiller fik debut på førsteholdet sidste sommer og har i alt opnået fire seniorkampe i FC Midtjylland. Fremover står den så på tysk fodbold og Bundesligaen. Kontraktens længde nævner klubben ikke noget om.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Nu har jeg fået en fed mulighed i Gladbach, som jeg ikke kunne sige nej til. Der er nye mål, som jeg ser frem til at jagte, og så vil jeg følge Midtjylland og mine tidligere holdkammerater udefra. Jeg glæder mig til at komme tilbage og besøge dem, og jeg ønsker både dem og klubben alt det bedste, siger Oscar Fraulo om det spændende skifte.

Ifølge FC Midtjylland sker skiftet efter en økonomisk god aftale mellem de to klubber, og sportsdirektør Svend Graversen er da også godt tilfreds.

– Fraulo har gjort det fremragende i den seneste sæson, hvor han har vist sig utrolig flot frem i U19 Ligaen og Youth League og fået debut på førsteholdet. Det har genereret en stor interesse, og vi er glade for, at vi nu har landet en økonomisk attraktiv aftale med Gladbach, siger han og fortsætter:

– Vi kunne også have set et scenarie, hvor Fraulo var fortsat i Midtjylland, men der er opstået en unik mulighed, hvor vi i fællesskab har vurderet, at et salg til en tysk topklub er den rette løsning for alle parter.

David Ousted fortsætter i FC Midtjylland – ny kontrakt

Tidligere har BT erfaret, at prisen på den unge danske midtbanespiller ligger på 15 millioner kroner, men FC Midtjylland nævner ikke selv noget transferbeløb.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer