2 min læsningOB henter afrikansk kantspiller

Efter en vellykket prøvetræning har OB valgt at skrive under på en to-årig kontrakt med den 18-årige offensivspiller fra Gambia.

2 min læsning
Yankuba Minteh skifter til OB
Foto: ob.dk

Yankubah Minteh skifter til OB fra Steve Biko FC i hjemlandet Gambia. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Kontrakten med den 18-årige kantspiller løber i to år indtil sommeren 2024.

Aftalen er kommet i stand ovenpå prøvetræningsforløb over to omgange i Odense.

Artiklen fortsætter efter reklamen

I OB er man glade for tilgangen af den unge gambianer, der har imponeret under sine prøvetræninger.

– Yankuba en venstrebenet kantspiller, som godt kan lide at gå ind i banen og udfordre en mod en, hvor han er god til at bruge sit temposkift og sine driblefærdigheder til at komme til afslutning eller iscenesætte sine medspillere, siger U19-cheftræner, Ivan Poulsen og fortsætter:

– Det er samtidigt interessant at få en afrikansk spiller til. Det giver noget helt andet til vores miljø og kultur, og derudover så kommer han med nogle kompetencer, som forhåbentligt giver noget til holdet.

Campo mener: Ingen fartstriber på Fyn – OB spænder ben for sig selv

Yankubah Minteh skal i første omgang træne på OB’s akademi. Men det er planen, at han på sigt skal ind omkring superligaholdet. Hovedpersonen selv er også glad for kontrakten.

– Det er en god ting for mig, og jeg er meget spændt på at blive en del af OB. Det er virkelig dejligt at flytte til Danmark, og jeg er meget glad for at være her. Det er min første kontrakt i min fodboldkarriere, men jeg har fået et godt indtryk af klubben fra første gang, jeg var her, siger Yankubah Minteh og fortsætter:

– Alle har taget godt imod mig, og jeg synes også selv godt om klubben. Jeg drømte om at blive en del af klubben, og det er nu lykkedes, så jeg vil give alt, hvad jeg kan, for klubben.

OB tager i øvrigt imod AC Horsens i næste superligakamp. Det sker på mandag i Odense, hvor der er kick off klokken 19.00. Du kan se opgøret på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer