VM 2022

2 min læsningOB henter målfarligt talent

Den 17-årige har scoret 21 mål i seneste sæson og kommer til OB på en kontrakt for to år.

2 min læsning
Mikkel Øberg skifter til OB
Foto: ob.dk

OB har valgt at hente 17-årige Mikkel Øberg i Hellerup IK på en to-årig kontrakt. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Talentet kommer til klubben med 21 mål i bagagen fra seneste sæson, hvor han har spillet på Hellerup IK’s U17- og U19-hold.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Mikkel Øberg bliver en del af OB’s akademi, hvor akademichef Tonny Hermansen ser frem til tilføjelsen af den unge angriber.

– Han er en interessant spiller, som har leveret utrolig mange mål i denne sæson samtidig med, at han er meget alsidig i det offensive spil, hvor han også kan indgå i kombinationsspillet. Han har også vist sig som en dygtig frisparksskytte, siger Tonny Hermansen og fortsætter:

– Han bliver spændende at arbejde med, da det hele er gået ret stærkt. Han kommer ind på et nyt niveau, når han nu skal op og gøre sig til som førsteårs U19-spiller i et elitemiljø, hvor der forventes, at man præsterer hele tiden – både til kamp og til træning. Nu skal han lige have tid til at falde ordentligt på plads i klubben og flytte hjemmefra.

OB udlejer forsvarsspiller

Mikkel Øberg er naturligvis også glad for skiftet. Og så er han stolt af de skridt, han har taget det seneste år.

– Først og fremmest er jeg stolt over mig selv, og hvordan det er gået. For et år siden spillede jeg i Mesterrækken med Nivå-Kokkedal Fodboldklub, og i dag skriver jeg kontrakt med en top fem-klub, siger han og fortsætter:

– Jeg er glad for, at jeg nu skal spille i Odense, fordi jeg synes, at det er en kæmpe klub. Jeg synes, der er rigtig gode forudsætninger for at kunne tage skridtet videre, fordi de har et rigtig godt setup med mange trænere tilknyttet holdet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer