1 min læsningOfficielt: FCM udlejer forsvarstalent

FC Midtjyllands Victor Bak tager resten af året på udleje i Hobro.

1 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har valgt at sende klubbens unge forsvarstalent, Victor Bak, på et lejeophold i Hobro.

Det bekræfter klubben tirsdag.

– Victor Bak er et stort talent, som vi tror på kan tage det næste skridt i sin udvikling med et lejeophold i 1. division. Her vil han kunne få mere hår på brystet i en tæt og god liga, som vi tidligere har lejet spillere ud til med stor succes, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Både spilleren selv og FCM har haft et ønske om at give Victor Bak muligheden for flere spilminutter i løbet af efteråret. Hobro IK er en god mulighed for ham, og vi glæder os til at følge Victor Baks udvikling det næste halve år.

Også den 18-årige hovedperson selv er tilfreds med aftalen.

– For mig handler det om at få noget seniorerfaring på et godt hold i en stærk liga. Jeg har været en del skadet, og jeg glæder mig bare til at spille kampe igen. Nu får jeg muligheden for at spille mod nogle store drenge, og jeg håber, det kan give mig mere hår på brystet, siger Victor Bak og fortsætter:

– Det er noget helt andet at spille på seniorniveau i forhold til for eksempel i U19 Ligaen. Det bliver godt til mig at komme ud, og jeg forventer, det skal være med til at gøre mig mere moden og klog i de beslutninger, jeg træffer på banen.

Lejeaftalen gælder for resten af 2022, og Victor Bak har første mulighed for at komme i aktion den 1. september, når han sammen med resten af Hobro gæster Hvidovre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer