1 min læsningNy målmand til Randers FC

Randers FC sendte i starten af august reservemålmand Jonas Dakir til NordicBet Liga-klubben Hillerød, men nu har den kronjyske klub fundet en erstatning.

1 min læsning
Aleksandar Stankovic skifter til randers fc
Foto: Randers FC

Randers FC har i førstemålmand Patrik Carlgren en særdeles sikker sidste skanse.

Nu har klubben hentet en gardering ind for den dygtige svensker, hvis uheldet skulle være ude.

Ind er kommet 27-årige Aleksandar Stankovic, der trods det serbisk-klingende navn er dansker og har en fortid i blandt andet AC Horsens.

Stankovic har trænet med i Randers den seneste tid, og nu har klubben belønnet ham med en kort kontrakt for resten af indeværende kalenderår.

– Jeg er glad for, at jeg har vist mig så godt frem, at det har udmøntet sig i en kontrakt. Nu glæder jeg mig til at fortsætte træningen i klubben og få vist mig frem for trænerteamet. Der er et rigtigt godt træningsmiljø, som jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig godt i. Der er ingen tvivl om, at der står en stærk målmand forrest i målmandskøen i Patrik Carlgren, men jeg vil byde mig til, når jeg får chancen, siger Aleksandar Stankovic.

Randers har foruden Stankovic og Carlgren et målmandsteam bestående af Alexander Nybo og målmandstræner Erik Boye.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer