1 min læsningOfficielt: Silkeborg har fundet Vallys-erstatning

Nicolai Vallys var knapt blevet præsenteret i Brøndby, før Silkeborg offentliggjorde, at man har fundet en erstatning i Nordjylland.

1 min læsning
Aabs Kasper Kusk reducerer til 1-2 under superligakampen mellem Silkeborg IF og AaB i Silkeborg mandag den 8. august 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Silkeborg har onsdag aften solgt Nicolai Vallys til Brøndby. Nærmest simultant lyder det, at en ny kantspiller er på plads.

Kasper Kusk skifter fra AaB til Silkeborg. Det meddeler den nordjyske klub i en pressemeddelelse.

Kasper Kusk var en del af det AaB-mandskab der i sæsonen 13/14 vandt The Double. Derfor vækker det også minder, når han tænker tilbage på tiden i Aalborg.

– At forlade AaB efter så mange år er vemodigt, og jeg kommer da helt sikkert til at savne fans, holdkammerater og livet på Hornevej (AaB’s træningsanlæg, red.), erklærer Kasper Kusk.

– AaB har givet mig meget, og der er mange i klubben, som jeg skylder en stor tak, men i fodbold går tingene hurtigt, og nu er der opstået en god mulighed, som jeg har valgt at forfølge, slutter Kasper Kusk.

Frisk og ærlig Vallys indrømmer: Jeg har ikke stået på Sydsiden som barn – nærmest tværtimod

Efter successæsonen i 13/14 blev Kusk skibet afsted til Twente, hvor det kun blev til en enkelt sæson, inden han rykkede hjem til Danmark og F.C. København.

Opdateres…

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer