2 min læsningOfficielt: F.C. København køber forsvarsstjerne

F.C. København har sikret sig Denis Vavro på en permanent aftale fra S.S. Lazio. Det har de danske mestre onsdag meldt ud.

2 min læsning
Vavro
Foto: Foto: Andreas Højbjerg/fck.dk

Denis Vavro er tilbage i F.C. København, der i foråret havde lejet forsvarsstjernen i den italienske Rom-klub S.S. Lazio.

Det bekræfter de danske mestre onsdag på sin hjemmeside, hvor man samtidig oplyser, at Vavro har tegnet en kontrakt frem til vinteren 2026.

Det er en tilgang, der vækker stor glæde hos FCK-sportsdirektør Peter Christiansen, der har kæmpet en hård kamp for at tilknytte slovakken på en permanent aftale.

– Vi er meget glade for, at vi har kunne hente Denis tilbage til København. Alle kender hans kvaliteter, og han er en forsvarsspiller med internationale egenskaber i sit duelspil, og hans power er en hylde eller to over 3F Superliga, siger PC til F.C. Københavns hjemmeside og fortsætter:

– Han har også bevist, at han både teknisk og taktisk er blevet endnu bedre, end han var i sin første periode i klubben. Købet af Vavro er endnu et eksempel på, hvordan vi gerne vil gøre tingene i FCK i forhold til at rekruttere spillere.

– Han er en topspiller, og det er ikke ofte, det lykkes at hente en spiller i en topklub i Serie A, heller ikke selvom han gerne vil. Det har krævet en del forhandlinger, men vi synes, at vi samlet set er landet et godt sted, lyder det fra Peter Christiansen.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

26-årige Denis Vavro er F.C. Københavns andet indkøb til førsteholdstruppen denne sommer, hvor man også har fået aktiveret en klausul med italienske Genoa CFC om et køb af midtbaneprofilen Lukas Lerager.

Derudover har man forlænget aftalen med den svenske landsholdsspiller Viktor Claesson, ligesom man har sikret sig stortalenterne Tamás Szűcs fra Budapest Honvéd FC og Galdur Gudmundsson fra Breidablik, mens Robert Mudrazija og Marko Stamenic er tilbage fra lejeaftaler fra henholdvis NK Olimpija Ljubljana og HB Køge.

Timeline

Notifications

Notifikationer