3F Superligaen

FC Midtjylland køber stærk forsvarsspiller fri – får lang kontrakt!

FC Midtjylland har netop offentliggjort, at de gør brug af købsoptionen på den 22-årige Pablo Ortiz.

FC Midtjylland køber Pablo Ortiz fri af sin kontrakt
Foto: fcm.dk

22-årige Pablo Ortiz kom til FC Midtjylland på en lejeaftale med en købsoption tidligere på året.

Nu har superligasølvvinderne så valgt, at købe den columbianske stopper fri af sin kontrakt med America de Cali – og samtidigt givet ham en kontrakt frem til sommeren 2027.

Sisto-agent om udelukkelse i FCM: Der er ingen tillid

Det bekræfter de på deres hjemmeside onsdag.

Pablo Ortiz var ikke i tvivl om, at han gerne ville gøre sit lejeophold permanent i klubben fra det midtjyske.

– Jeg har valgt Midtjylland, fordi det er en klub, der tror på og giver muligheden til unge spillere, og det er en klub, som spiller med om titler i Danmark og i europæiske gruppespil, siger han til klubbens hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det er en tilfreds Svend Graversen, der er sportsdirektør i FCM, som glæder sig over den nye og lange kontrakt til den stærke columbianer.

– Han har vist sig flot frem i løbet af det sidste halve år og vi tror på, at vi i fællesskab kan forløse hans potentiale. Derfor har vi gjort brug af købsoptionen og nu er det op til ham at yde på træningsbanen og presse på for en plads på holdet, slutter han.

Uønsket FCM-keeper tilslutter sig PL-oprykkers træningslejr

Pablo Ortiz har inden skiftet til ‘Ulvene’ optrådt for colombianske America de Cali. Her vandt han mesterskabet med klubben i 2020, hvor han i alt har spillet 55 gange på seniorplan.

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P