1 min læsningOfficielt: Horsens sælger profil til skandinavisk storklub

Casper Tengstedt skifter AC Horsens ud med norsk fodbold.

1 min læsning
Casper Tengstedt AC Horsens Rosenborg
AC Horsen's Casper Tengstedt i kamp med SønderjyskE's Patrick Banggaard og Stefan Gartemann i superligakampen mellem AC Horsens og SønderjyskE på CASA Arena i Horsens, torsdag den 20. maj 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Carlo Holse og Victor Jensen tørner ud for Rosenborg i norsk fodbold – men de kan nu byde velkommen til endnu en dansk kollega.

AC Horsens har netop bekræftet, at man sender angriberen Casper Tengstedt til Rosenborg, der kæmper med i toppen af Eliteserien.

Det er ifølge angriberen selv et stort skridt i karrieren.

– Jeg ser skiftet til Rosenborg som en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. Det er en stor klub – måske også større end man tror i Danmark – og kravet er at vinde hver eneste kamp, siger Casper Tengstedt til AC Horsens’ hjemmeside.

Med Tengstedts ankomst har Rosenborg nu muligheden for at danne en dansk trio oppe foran – og den nu tidligere Horsens profil beviste sidste år, at han ved, hvor målet står.

15 scoringer blev det til for Tengstedt i AC Horsens’ seneste oprykkersæson, hvilket placerede den 22-årige målmager på en delt andenplads på topscorerlisten i NordicBet ligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer