2 min læsningEndelig er det officielt: Brøndby lander ny angriber

Ohi Omoijuanfo er nu præsenteret som ny angriber i Brøndby efter flere ugers rygter om skiftet til Vestegnen.

2 min læsning
Carsten V. Jensen under kampen i 3F Superligaen AGF mod Brøndby IF på Ceres Park i Aarhus, søndag den 26. juli 2020. AGF vinder sine første medaljer i 23 år. Det blev til bronze, efter det søndag blev til et 0-1-nederlag til Brøndby i sidste runde af mesterskabsspillet.(Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix 2020)

Sebastian Andersson, Nicklas Helenius, Thomas Lehne Olsen.

Alle ovenstående navne har været oppe at vende som Brøndbys næste angriber, men i sidste ende blev det en nordmand fra Røde Stjerne.

Ohi Omoijuanfo er netop blevet præsenteret som ny spiller hos Brøndby. Her har han skrevet under på en kontrakt til 2025.

Han skifter fra Røde Stjerne, hvor han har lavet 12 mål i 24 kampe. Endnu mere imponerende er målsnittet fra Molde, hvor han i perioden 2019-2022 scorede hele 61 mål i 106 optrædener.

– Det er ingen hemmelighed, at vi længe har ønsket at tilføje en angriber til offensiven. Med Ohi får vi en angriber, som har sin klare styrke i boksen tæt under mål, og som uden tvivl vil give os flere muligheder i front. Han er en erfaren angriber, som med det samme kan hjælpe holdet med sine kvaliteter. Vi har fulgt Ohi tæt de seneste år, og nu opstod muligheden for at hente ham til Vestegnen, så nu ser vi frem til, at han på torsdag træner med første gang og bringer sig i spil til søndagens kamp mod AC Horsens, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Medie: Brøndby lokker Vallys med kæmpeløn

Ohi Omoijuanfo er også glad for skiftet til de blå gule.

– Brøndby IF har igennem hele forløbet vist stor interesse for mig, og det har betydet meget for mig, så jeg er glad for, at skiftet endelig lykkedes. Med den erfaring jeg har med mig, så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe holdet, så jeg glæder mig rigtig meget til at møde og lære holdkammeraterne at kende og til at komme i kamp i Superligaen.

Ohi Omoijuanfo scorede 27 mål i 29 ligakampe for Molde i 2021. Så han har tidligere fundet vejen til netmaskerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer