1 min læsningOfficielt: FC Midtjylland sælger midtbanespiller til finsk fodbold

FC Midtjylland har mandag solgt 22-årig midtbanespiller til finsk fodbold, som har en fortid i Brentford.

1 min læsning
Christian Tue Jensen
Foto: Daniel Stentz/fcm.dk

Christian Tue Jensen skifter tilværelsen i FC Fredericia og FC Midtjylland ud med en permanent aftale i den finske klub KuPS.

Det melder midtjyderne mandag på sin hjemmeside.

22-årige Christian Tue Jensen har i de to seneste sæsoner været udlejet til 1. divisionsklubben FC Fredericia, ligesom han tilbage i 2019/20-sæsonen var udlejet til Brentford B.

FC Midtjyllands hjemmeside sætter sportschef Svend Graversen ord på afgangen af midtbanespilleren, der aldrig nåede at få sin førsteholdsdebut hos pokalvinderne.

– Efter to sæsoner med gode præstationer i Fredericia har vi ledt efter den rette løsning for Tue. Det har vi fundet i en god aftale med KuPS, som helt sikkert bliver glade for ham, ligesom vi har været det i de år, vi har haft ham i Midtjylland. Vi ønsker Tue alt det bedste i sin fremtidige karriere, lyder det således fra Svend Graversen.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Christian Tue kom til FC Midtjylland som 13-årig fra BMI, inden han begyndte på akademiet i 2015. Her blev det blandt andet til to danske U19-mesterskaber og fire optrædener i UEFA Youth League for den nu forhenværende FCM’er.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P