2 min læsningOB melder ud: Henter offensivspiller med velkendt efternavn

OB har netop offentliggjort, at man har hentet en ung offensivspiller i Guinea. Han er dermed klubbens første tilgang denne sommer.

2 min læsning
Mohammed Kefling Kanté
Foto: ob.dk

Superligaklubben OB har tirsdag morgen meldt ud, at man sommerens første tilgang på plads.

Her det nemlig blevet ganske vist, at fynboerne til sommer får tilgang af den 18-årige offensivspiller Mohammed Kefling Kanté, der er hentes til fra Hafia FC i Guinea.

Klubben oplyser, at der i første omgang er tale om en lejeaftale for den kommende sæson, men hvor OB allerede har sikret sig en købsoption.

Det er en tilgang, der vækker glæde i OB. Det oplyser Björn Wesström, som er fodbolddirektør i klubben.

– Vi ønskede at tilføje endnu mere offensivt potentiale til spillertruppen, og derfor ser jeg, at denne model med lån og købsoption er en god mulighed, hvor vi løbende kan evaluere på Kanté. Vi har scoutet ham både live og med de værktøjer, vi har, og vi føler, at vi har et godt billede af hans kvaliteter og personlighed, siger han til OB’s hjemmeside og fortsætter:

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– At flytte fra Guinea til Odense er et eventyr i sig selv, og det kræver, at vi som klub har både tålmodighed og arbejdsmetoder til at tilpasse Kanté på en klog og god måde. Håbet er, at vi kan se effekten af ​​hans potentiale på fodboldbanen så hurtigt som muligt efter sæsonstarten. Vi glæder os meget til at byde ham velkommen i OB, siger Björn Wesström således.

Silkeborg-stjerne har talt med Hjulmand: Gik straks på MobilePay

Og Mohammed Kefling Kanté selv ser da også frem til at tage hul på sit nye eventyr i H.C. Andersens fødeby:

– Jeg kan ikke vente med at møde mine nye holdkammerater og trænere. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre mig fortjent til klubbens respekt og sammen med de andre spillere udvikle og skabe den bedst mulige succes for klubben, lyder det fra hovedpersonen til klubbens hjemmeside.

Mohammed Kefling Kanté deler efternavn med Premier League-stjernen N’Golo Kanté, der til dagligt tørner ud for Chelsea Football Club. Om der er en familiemæssig relation mellem de to spillere, melder historien intet om.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer