VM 2022

2 min læsningOfficielt: AaB henter forsvarsprofil i Viborg

AaB bekræfter onsdag morgen, at man har hentet Lars Kramer på en fri transfer, efter hollænderen har kontraktudløb i Viborg denne sommer.

2 min læsning
Lars Kramer
Foto: aabsport.dk

Det har længe været en offentlig hemmelighed, men nu bekræfter AaB, at man henter Lars Kramer på en fri transfer i Viborg FF på en kontrakt frem til sommeren 2025.

Den 22-årige hollandske midterforsvarer har nemlig kontraktudløb denne sommer med oprykkerklubben, hvorfor AaB ikke skal betale en eneste krone i transfergebyr.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selv er hovedpersonen glad for skiftet til AaB, hvor han håber, at klubben kan spille med om medaljer i de kommende sæsoner. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– AaB er en stor klub i Danmark med en rig historie og mange dygtige spillere i truppen. Der er gode udviklingsmuligheder, og klubben lyder til at være som en familie, og det er sådan et miljø, jeg gerne vil være i. Derudover er Aalborg en dejlig by, og så er fansene på Vesttribunen altid fantastiske, siger Lars Kramer og tilføjer:

– Jeg håber, at jeg med mit forsvarsspil og mine lederegenskaber kan bidrage til at hjælpe holdet frem mod succes i de kommende år, hvor vi gerne vil spille med om medaljerne i 3F Superligaen.

Med skiftet bliver Lars Kramer desuden genforenet med den tidligere Viborg-træner Lars Friis, der i den netop afsluttede sæson tog skiftet fra domkirkebyen og nordpå til AaB.

Rørt Rinne har AaB og de nordjyske fans med i hjertet: Det er blevet mit hjem!

Lars Kramer kommer i AaB til at optræde med trøjenummer 21, og han kan få sin debut mod sin gamle klub.

Viborg FF og AaB tørner nemlig sammen i første runde af Superligaen, når Energi Viborg Arena danner ramme om opgøret mellem de to mandskaber søndag den 17. juli klokken 14:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer