1 min læsningOfficielt: FC Midtjylland henter svensk landsholdsspiler hjem

FC Midtjylland har netop offentliggjort, at man henter den svenske landsholdsspiller Kristoffer Olsson hjem til klubben.

1 min læsning
Kristoffer Olsson
Foto: fcm.dk

Kristoffer Olsson vender hjem til FC Midtjylland. Det meddeler klubben onsdag aften på sin hjemmeside.

Olsson lejes i belgiske Anderlecht for den resterende del af sæsonen, og midtjyderne har sikret sig en købsoption.

Til klubbens hjemmeside sætter svenskeren ord på sin retur til Heden, som han forlod tilbage i 2017 for et skifte til AIK Stockholm.

– Jeg havde det godt, da jeg var her sidst og husker tilbage på en skøn tid med europæisk fodbold og et dansk mesterskab. Siden dengang har klubben taget endnu flere skridt, og jeg glæder mig helt vildt til at være en del af FC Midtjylland igen, siger Kristoffer Olsson og fortsætter:

– Da jeg var her sidst, var jeg en ung mand, og nu er jeg far, er blevet gift og alt i alt udviklet mig til en voksen mand. Derudover er jeg blevet endnu mere erfaren som fodboldspiller. Jeg har udviklet mig meget og er blevet en bedre spiller på alle områder.

Den svenske landsholdsspiller kom første gang til Heden i sommeren 2014, hvor FCM hentede Olsson på en lejeaftale, der et halvt år senere blev vekslet til et permanent ophold.

Medie: FCM i dialog med PL-dansker

Siden midtbanespillere første gang forlod Superligaen, har fodboldkarrieren bragt ham forbi svenske AIK Stockholm, russiske Krasnodar og siden Anderlecht, hvor det er blevet til 48 kampe i det forgangne år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer