2 min læsningOfficielt: OB henter tidligere Superliga-profil til de bagerste rækker

OB har netop præsenteret Bjørn Paulsen fra Hammarby, som tidligere har været en stor profil i dansk fodbold.

2 min læsning
FC Nordsjælland-Esbjerg fB. Esbjergs Bjørn Paulsen

OB har netop bekræftet, at de henter Bjørn Paulsen i den svenske traditionsklub Hammarby IF.

Det skriver den fynske fodboldklub på sin hjemmeside.

Dermed vender den alsidige fodboldspiller hjem til Danmark, hvor han tidligere har været en stor profil i SønderjyskE og Esbjerg fB.

Campo mener: Disse 12 superligaspillere bør skifte klub i sommerens transfervindue

Forstærkningen vækker stor glæde i det fynske, hvor OB-fodbolddirektør Björn Wesström blandt andet kalder ham ‘passioneret’:

– Vi har ledt efter en spiller, der kan give os øget konkurrence om midt stopper-positionen. I Paulsen får vi en spiller, der er defensivt dygtig, som er en passioneret duel-spiller og har en udadvendt personlighed, der vil smitte af på holdet til både træning og kampe, siger Wesström til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han har også en åbenlys styrke i sit hovedspil, der bliver et klart våben i både offensive og defensive standardsituationer. Planen er, at dette tilsammen vil løfte holdets niveau til at forsvare både kollektivt og individuelt. Jeg føler, at Bjørn Paulsen er i den kategori af spillere, man som modstander virkelig ikke kan lide, men som man virkelig gerne vil have på sit eget hold.

Bjørn Paulsen har tidligere i karrieren også været forbi tyske FC Ingolstadt, men nu venter der altså igen superligabold for den garvede altmuligmand.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Den 31-årige dansker, der gør sig gældende i forsvaret, på midtbanen og i angrebet, har i skrivende stund spillet 187 kampe i Superligaen med 17 mål til følge.

Timeline

Notifications

Notifikationer