VM 2022

2 min læsningViborg sikrer sig Young Boys-spiller på permanent aftale

Viborg FF kunne onsdag aften bekræfte, at klubben har købt schweiziske Nicolas Bürgy i BSC Young Boys.

2 min læsning
Nicolas Bürgy Viborg FF Superliga
Foto: Viborg FF

Efter en lejeaftale på et halvt år har Viborg FF onsdag aften bekræftet, at schweiziske Nicolas Bürgy skifter til superligaklubben på en permanent aftale.

Den 26-årige forsvarsspiller var udlejet fra BSC Young Boys til superligaoprykkerne i forårssæsonen, hvor det blandt andet lykkedes Viborg at sikre sig en plads i Conference League-kvalifikationen i næste sæson.

Nicolas Bürgy nåede i lejeopholdet at spille 15 kampe for Viborg, hvori schweizeren også formåede at score to mål.

Viborg-boss afviser jysk fejde: Der er ikke nogen ekstra AaB-skat

Selv er den nu tidligere Young Boys-spiller glad for skiftet til den danske superligaklub.

– Nu ser jeg frem til en ny og spændende periode med holdet. Jeg har tidligere spillet både Europa League og Champions League med Young Boys, og nu glæder jeg mig til Conference League med Viborg, ligesom der også venter en rigtig spændende og vigtig sæson i 3F Superligaen.

– Både som hold og personligt er der store ambitioner, og vi skal fortsætte den gode udvikling i klubben, som ser jeg frem til at være en del af, siger Nicolas Bürgy til Viborgs hjemmeside.

Også Viborg FF’s sportschef, Jesper Fredberg, er meget tilfreds med, at den 26-årige forsvarspiller skal fortsætte i klubben på en permanent aftale.

– Vi er ekstremt glade for, at det er lykkedes at få Nicolas på en permanent aftale. Det har været en topprioritet for os for at fastholde kontinuiteten på den position frem mod den svære anden sæson i 3F Superligaen.

– Nicolas har præsteret rigtig godt for os både på og udenfor banen, og vi tror på, at det bliver endnu bedre i den kommende sæson. Vi var ikke så meget i tvivl om hans fodboldmæssige kvaliteter, men vi har også lært mennesket godt at kende, og han passer perfekt ind hos os. Han er sulten og han sender et stærkt signal ved at forlade Young Boys til fordel for Viborg FF, og vi ser meget frem til at fortsætte samarbejdet, siger sportschefen til hjemmesiden.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Nicolas Bürgy får trøjenummer 4 og har fået en kontrakt, der varer til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer