2 min læsningOB sender forsvarsspiller til udlandet

OB sender midterstopperen til ungarske Fehérvár FC på en lejeaftale, der indeholder en købsoption. Lejemålet gælder for et år.

2 min læsning
Kasper Larsen skifter til ungarsk fodbold på lejeaftale
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix.

Kasper Larsen skifter til ungarske Fehérvár FC på en lejeaftale for resten af sæsonen. Oveni har de to klubber aftalt en købsoption i forbindelse med lejeaftalen. Det skriver OB på sin hjemmeside.

Den 29-årige midterstopper startede ud med ungdomsfodbold i OB, hvor han i 2012 blev rykket op i førsteholdstruppen. Herefter er det blevet til tre udlandsophold i karrieren for Kasper Larsen.

Og nu går turen altså udenfor danmarks grænser på ny efter to og et halvt år tilbage i OB.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Det er lidt specielt at skulle forlade OB, da OB er min klub, men det er en mulighed, som min familie og jeg gerne vil prøve. Det er vi taknemmelige for, at OB ville acceptere. Fodbold er en speciel størrelse, og når man får muligheden for at prøve sig selv af i udlandet, så skal man virkelig overveje det, men det bliver spændende at prøve en anden kultur af med europæisk fodbold, siger Kasper Larsen til klubbens hjemmeside.

Fra fodbolddirektørens side er der et ønske om et godt ophold for Kasper Larsen i Ungarn.

– Kasper har en flot karriere i OB bag sig, hvor han har bidraget til klubben på forskellig vis gennem årene. Når der var interesse fra udlandet, så vi på, hvilke muligheder det kunne skabe for både Kasper, hans familie og OB i udviklingen af ​​truppen. Alt i alt medførte det beslutningen om at låne Kasper ud med en købsoption. Vi ønsker Kasper og hans nye klub alt det bedste for denne sæson, siger OB’s fodbolddirektør, Björn Wesström.

Campo mener: Ingen fartstriber på Fyn – OB spænder ben for sig selv

Fehérvár FC blev i seneste sæson nummer fire i den ungarske 1. Division og spiller med i kvalifikationen til Conference League, hvor to kampe mod FC Køln venter. Første opgør er i Tyskland torsdag, hvor Kasper Larsen kan være i spil til debut for sin nye klub.

Udover OB har Larsen spillet for FC Astana i Kazakhstan, hollandske FC Groningen og svenske IFK Norrköping.

Med skiftet må OB undvære Kasper Larsen til opgøret hjemme mod AC Horsens på mandag. Kampen bliver spillet klokken 19.00, og du kan se den på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer