2 min læsningOfficielt: FCM henter alsidig stopper i SønderjyskE

Stefan Gartenmann skifter tilværelsen i NordicBet-klubben SønderjyskE ud med et skifte til én af guldduellanterne fra Superligaen.

2 min læsning
FC Midtjylland henter Stefan Gartenmann i SønderjyskE
Foto: FCM.dk.

FC Midtjylland henter 25-årige Stefan Gartenmann i SønderjyskE på en fri transfer.

Forsvarsspilleren rykkede ned med SønderjyskE i seneste sæson, men fortsætter nu karrieren i toppen af Superligaen fremfor NordicBet Ligaen.

Det bekræfter FC Midtjylland i en pressemeddelse tirsdag formiddag, hvor de samtidigt skriver, at Gartenmann får en treårig kontrakt med fusionsklubben.

Bo Henriksen om guldkampen: Her skal vi blive bedre

Artiklen fortsætter efter reklamen med reaktioner fra Gartenmann og sportschefen.

Transfertilgangen af Gartenmann vækker stor glæde hos sportschefen i FC Midtjylland, Svend Graversen.

– Stefan er en stærk forsvarsspiller i sin bedste fodboldalder. Han har været vice-anfører i SønderjyskE og spillet to pokalfinale de sidste sæsoner.

– Han sætter en ære i sine pligter og han gør alt for at holde målet rent. Han er en holdspiller, der gerne vil have sine medspillere til at stråle, og jeg tror på, at vi i fællesskab kan fortsætte hans udvikling i vores stærke miljø.

Kursændring i Brøndby IF får fatale konsekvenser – talenterne flygter til andre klubber

Stefan Gartenmann, der i øvrigt scorede årets mål i Superligaen i den forgange sæson, har spillet i SønderjyskE de seneste fem sæsoner, hvor han i de seneste to er løbet med prisen som ‘Årets Spiller’. Han ser nu frem til et nyt kapitel i sin karriere.

– Jeg havde bebudet at jeg ville prøve noget nyt og gerne i udlandet, men så opstod muligheden med Midtjylland. Den kommer ikke to gange, så det var med at slå til, slår den tidligere Heerenveen-spiller fast og uddyber:

– I FCM får jeg mulighed for at prøve mig af på øverste hylde i Danmark med både europæisk fodbold og kamp om trofæer, slutter Roskilde-fødte Gartenmann, der er blevet udstyret med nummer fire på spillertrøjen.

SønderjyskE-angriber skifter til engelsk fodbold – kun personlige vilkår mangler

I alt har Stefan Gartenmann spillet 174 kampe for SønderjyskE, siden han kom til klubben fra hollandske Heerenveen i 2017.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer