2 min læsningOB siger farvel til keeper: Vi vil ændre konkurrencesituationen

Hans Christian Bernat kan se frem til at få ny konkurrence i OB-målet.

2 min læsning
Sayouba Mandé, OB, OB udlejer målmand, Superligaen, Helsingør ny målmand.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Sayouba Mandé har ageret som andetvalg og reserve i OB siden sommeren 2018, men nu lejes han ud til 1. divisionsklubben FC Helsingør for den kommende sæson. Det oplyser OB på sin hjemmeside.

– Vi har indgået en lejeaftale med FC Helsingør, som betyder, at Sayouba Mandé udlejes til den nordsjællandske klub indtil næste sommer, hvor hans kontrakt i OB også udløber, står der i pressemeddelelsen.

Dermed tyder meget på, at Sayouba Mandé har spillet sin sidste kamp for ‘De stribede’.

Situationen kan dog vise sig at få betydning for klubbens førstevalg mellem stængerne, Hans Christian Bernat, der i foråret i den forgangne sæson til tider var udskældt for sine præstationer på banen i medierne og blandt OB’s fans.

– Vi vil ændre konkurrencesituationen i vores målmandsteam, hvilket førte os til beslutningen om at udleje Sayouba Mandé. Vi søger nu en afløser for Mandé til målmandspositionen, og vi vender tilbage, så snart der er noget nyt at fortælle, lyder det fra klubbens fodbolddirektør, Björn Wesström.

Om det betyder, at Hans Christian Bernat skal frygte for sin position som førstevalg for OB, kan man selv tolke på.

Efter første sæson i Superligaen: Det er ikke sjovt, når man føler, at hele verden kigger på en

I hvert fald har OB fået en katastrofal begyndelse på Superligaen, hvor det blot er blevet til et enkelt point efter tre kampe. Og hvor man i øvrigt har indkasseret ni mål.

Sayouba Mandé kom til OB fra norske Stabæk Fotball i august 2018. I løbet af sin tid i klubben blev det til ni superligakampe og fire pokalkampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer