2 min læsningOfficielt: Rekordsalg i FCM – Onyedika skifter til belgisk fodbold

FC Midtjylland har netop offentliggjort salget af Raphael Onyedika, der bliver det største salg af en akademispiller i klubbens historie.

2 min læsning
FCM's Raphael Onyedika slår frustreret ud med armene - FC Midtjylland møder SL Benfica i 3. runde af kvalifikationen til Champions League på Cepheus Park i Randers, tirsdag den 9. august 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland har netop offentliggjort, at Raphael Onyedika skifter til Club Brügge i en rekordaftale.

Onyedika har underskrevet en femårig kontrakt hos det belgiske mandskab.

Klubben meddeler, at det er det største salg af en akademispiller i FC Midtjyllands historie. Sportschef Svend Graversen er begejstret for at sende Onyedika videre nu.

– Vi er stolte over Raphaels rejse, som bekræfter det gode arbejde, vi har skabt sammen med FC Ebedei. Der er tale om det største salg af en akademispiller i vores historie, og det er endnu en blåstempling af talentarbejdet i FC Midtjylland, siger Svend Graversen.

Selvom FC Midtjylland ikke kommer nærmere ind på beløbet for Onyedika, lyder det, at det er i toppen af klubbens største salg nogensinde.

Medie: Så meget får FCM for Onyedika-salg

Det 21-årige stortalent ender i Club Brügge, der tog det belgiske mesterskab sidste år og er fast deltager i Champions League.

Nigerianeren ser tilbage på sin tid i FC Midtjylland med stolthed.

– Når jeg ser tilbage på min tid i Midtjylland, er jeg glad og stolt. Jeg har gennemgået en fantastisk udvikling og har fra dag ét følt mig til rette i miljøet, siger Onyedika og fortsætter.

– Jeg er glad for den plan, vi i fællesskab lavede, da jeg kom til fra FC Ebedei. Det har krævet hårdt arbejde, og der har været nedture undervejs, men jeg er meget ydmyg, når jeg tænker tilbage på alle de mennesker, der har hjulpet mig med at nå hertil, lyder det fra Onyedika.

FC Midtjylland møder mandag aften Brøndby.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer