3F Superligaen

Officielt: Oprykker henter endnu en spiller i 1. divisionsklub

Superligaoprykkerne fra Lyngby Boldklub har nok engang været på rov i Nykøbing FC, hvor man henter den anden spiller på to dage.

Mikkel Juhl Andersen
Foto: lyngby-boldklub.dk

Lyngby Boldklub får fra den kommende sæson nyt ansigt på højrebackpositionen, når den igen står på Superliga for den traditionsrige klub.

Her oplyser de kongeblå nemlig fredag, at man nok engang har været på rov i Nykøbing FC, hvor man henter Mikkel Juhl Andersen på en kontrakt frem til 2026.

Torsdag var Lyngby Boldklub ligeledes på indkøbstogt hos netop Nykøbing FC, hvor man hentede den forgangne sæsons topscorer i 1. division Mathias Kristensen. Noget, du kan læse mere om længere nede i artiklen.

Nu er turen så kommet til Mikkel Juhl Andersen, der kan se en drengedrøm gå i opfyldelse.

– Jeg glæder mig til at trække Den Kongeblå over hovedet og spille foran Lyngby-fansene, som altid skaber en fantastisk kulisse.

Officielt: Oprykker henter topscorer i 1. division

– Det er en kæmpe drengedrøm, at skulle spille i Superligaen og en stor milepæl for mig. Jeg kommer til at give den så meget gas for Lyngby, siger højrebacken således til klubbens hjemmeside.

Lyngby Boldklub tager hul på den nye sæson i Superligaen søndag den 17. juli, når bronzevinderne fra Silkeborg IF gæster Lyngby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P