2 min læsningOfficielt: AGF henter dansker i Slavia Prag

Mads Emil Madsen skifter hjem til dansk fodbold og AGF fra Slavia Prag. Den tidligere Silkeborg-spiller får en fire-årig kontrakt i Aarhus-klubben.

2 min læsning
Mads Emil Madsen skifter til AGF
Foto: agf.dk

AGF henter Mads Emil Madsen i Slavia Prag, det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den 24-årige midtbanespiller skifter dermed hjem til dansk fodbold, hvor han har været på kontrakt i Silkeborg IF, hvor det blev til 69 kampe.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Fra Silkeborg gik turen i 2020 til udlandet og østrigske LASK Linz. Året efter skiftede Madsen på ny. Denne gang til Slavia Prag, hvor han altså er blevet hentet af AGF.

Sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, er meget tilfreds med tilføjelsen til truppen.

– Trods sin stadig unge alder kommer Mads med en god erfaring fra dansk og international fodbold, og som spiller vil han give os en ny dimension på midtbanen. Han er en venstrebenet midtbanespiller med et stort løbepensum. Fra hans tid i dansk fodbold, hvor han havde en flot sæson for Silkeborg IF, inden han rejste ud, husker de fleste ham nok som en dynamisk spiller med et fint blik for spillet, siger Bjørnebye og fortsætter:

– Så Mads er en meget spændende spiller som vi har fulgt ganske længe, og det er en stor glæde, at det nu er lykkedes at hente ham til AGF i konkurrence med andre klubber. Mads var i forløbet meget ivrig for at komme til AGF og sulten for igen at vise sit værd i 3F Superligaen.

Rösler efter første AGF-kamp: Det har jeg lært

Hovedpersonen selv er også glad for skiftet og ser frem til at løbe ind på Ceres Park.

– Det føles virkelig godt, at det er faldet på plads. Jeg var klar til at prøve noget andet og finde en ny klub, og her stod AGF for mig som den fedeste mulighed. Klubben ville mig, og jeg ville dem. Så det er perfekt, at vi nu står her og jeg kan slutte mig til opstarten i relativ god tid inden premieren på den nye sæson, siger Mads Emil Madsen.

Medie: AGF i konkurrence med Arsenal om Wilshere

I sin tid i udlandet blev det til 32 kampe for LASK Linz og 17 for Slavia Prag for Mads Emil Madsen, der samtidig har optrådt syv gange for det danske U21-landshold.

Timeline

Notifications

Notifikationer