1 min læsningAGF sender angriber på leje

AGF har valgt at sende den unge angriber ud på et lejeophold for resten af sæsonen, efter man for nylig hentede hollandske Jelle Duin ligeledes på en lejeaftale.

1 min læsning
Frederik Ihler har scoret et enkelt mål for AGF
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

AGF udlejer Frederik Ihler til Skive IK i 2. Division. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den unge angriber kom tidligere hjem end forventet fra et andet lejeophold i islandske Valur Reykjavik. Men nu har man altså fundet en løsning, der forhåbentlig giver spilletid til den unge angriber.

19-årige Ihlers lejeophold i Skive gælder sæsonen ud.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Frederik er en lokal dreng, som er udviklet i vores talentafdeling, og som vi har stor tiltro til. Derfor tog vi også det valg at trække ham hjem fra Island, da forudsætningerne for hans ophold ændrede sig. Men vi lagde ikke skjul på, at ambitionen var, at Ihler skulle ud og finde mere kontinuerlig spilletid for at tage de næste skridt i sin udvikling, siger AGF-sportschef, Stig Inge Bjørnebye og fortsætter:

– Det har vi fundet en god løsning på nu. Lejeaftalen skal ses som et led i hans udvikling, og det vil være med til at udvikle ham som spiller. Så vi ønsker Ihler held og lykke og ser frem til at følge hans videre udvikling.

VIDEO: Ny AGF-angriber drømmer om Champions League og mange mål

Frederik Ihler har indtil videre spillet otte kampe for AGF’s førstehold. Det har resulteret i et enkelt mål i den hvide trøje. Kontrakten mellem AGF og Ihler gælder indtil nytår 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer