1 min læsningFCK sender flop til Portugal

Luther Singh har haft en vanskelig tid i F.C. København efter sit skifte sidste år. Nu sender klubben ham til den portugisiske klub Chaves.

1 min læsning
Luther Singh lejes ud af F.C. København
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Det blev aldrig helt godt for Luther Singh i F.C. København, siden den 25-årige sydafrikaner skiftede til de danske mestre sidste sommer.

Spilletiden har været svigtende, og nu tager spiller og klub konsekvensen.

Offensivspilleren skifter nemlig til portugisiske GD Chaves på et lejeophold. Det oplyser Chaves på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Vi ønsker Luther den bedste personlige og professionelle lykke med hans tilbagevenden til Trás-os-Montes. Velkommen, Luther!, skriver Chaves blandt andet.

Dermed har Luther Singh indtil videre blot opnået spilletid i syv kampe for F.C. København på et år. Om det antal bliver forhøjet for sydafrikaneren, må tiden vise. Singh har kontrakt med klubben indtil sommeren 2025.

Luther Singh har tidligere i karrieren været i netop Chaves og har spillet det meste af sin karriere i portugisisk fodbold.

Med skiftet er Singh altså ikke i spil til F.C. Københavns næste kamp i Superligaen. Her står klubben søndag overfor FC Nordsjælland på Right To Dream Park i Farum. Opgøret går i gang klokken 16.00, og du kan set på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer