2 min læsningFC Nordsjælland sender talent til Italien

FC Nordsjælland sender den 17-årige venstreback til italienske US Lecce.

2 min læsning
FC Nordsjælland sender talent til US Lecce i Italien
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

FC Nordsjællands Patrick Dorgu fortsætter karrieren i italienske US Lecce. Det oplyser nordsjællænderne på klubbens hjemmeside.

Det oplyses ikke, hvor lang en kontrakt Patrick Dorgu har skrevet under på i Serie B-klubben. Den 17-årige venstreback opnåede aldrig en kamp på klubbens førstehold.

På mandag er der sjællandsk Superliga-opgør mellem rivalerne fra FC Nordsjælland og Lyngby.

Patrick Dorgu glæder sig til sin nye tilværelse i Lecce.

– Det har været seks fantastiske år i FC Nordsjælland. Jeg har haft en masse gode oplevelser og udenlandsture, fået en mange gode venner og generelt lært super meget, siger Dorgu og fortsætter:

– Nu føler jeg dog, at jeg er et sted i min karriere, hvor er jeg klar til nye udfordringer. Derfor har jeg valgt at takke ja til at komme ned og spille for Lecce og starte et ny kapitel i min fodboldrejse. Det er jeg rigtig spændt på.

Medie: Tidligere FC Nordsjælland-spiller er i søgelyset hos LaLiga-klub

Fra FC Nordsjællands U19-træner, Kasper Kurland, er der roser til overs for Patrick Dorgu.

– Patrick har været hos os længe og har virkelig udviklet sig i den tid, han har været her. Særligt i de sidste to år har han fundet sig til rette på sin position som venstre back, siger han og fortsætter:

– Han er utrolig dedikeret og super at arbejde med. Og så er han bare en rigtig god dreng. Så vi er super glade på hans vegne for, at han får mulighed for at komme til Italien og prøve sig selv af.

Patrick Dorgu opnåede udover 22 kampe for FC Nordsjællands U19-hold også tre kampe på reserveholdet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer