3F Superligaen

Officielt: Andreas Bruus solgt til fransk fodbold

Den 23-årige højreback Andreas Bruus skifter Brøndby IF ud med en fransk Ligue 1-klub.

Foto: www.estac.fr

Brøndby IF har netop bekræftet på deres hjemmeside, at Andreas Bruus er blevet solgt til franske Troyes AC, der spiller i den bedste franske liga, Ligue 1.

Den 23-årige højreback har spillet hele sin karriere i den vestegnske klub, bortset fra en enkelt sæson på udleje i FC Roskilde, men nu er det på tide med et udlandseventyr.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Bruus havde 11 måneder tilbage af sin kontrakt med Brøndby IF, og det har længe ligget i kortene, at han skulle sendes afsted i indeværende transfervindue.

Den energiske back glæder sig da også over, at skulle tørne ud for Troyes.

– Jeg har haft hele min fodboldopvækst i Brøndby IF, så det er lidt uvirkeligt at skifte, men tidspunktet er det rette, fortæller han til klubbens hjemmeside og uddyber:

– Det har været vigtigt for mig, at Brøndby IF skulle blive ordentligt kompenseret i et eventuelt skifte, og at det skulle være en attraktiv liga og et hold med ambitioner, jeg skulle skifte til. Troyes har for mig været den rette klub, så nu glæder jeg mig til at komme i gang, slutter han.

Europæisk lodtrækning: Svær modstand kan vente de danske hold – FCM kan møde storklub i CL

Andreas Bruus har spillet 73 kampe for Brøndby IF, siden han i slutningen af 2017 fik førsteholdsdebut mod AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P