1 min læsningOfficielt: FC Midtjylland henter Onyedika-afløser i Brasilien

FC Midtjylland henter uruguayanske Emiliano Martinez fra brasiliansk fodbold.

1 min læsning
Emiliano Martinez FC Midtjylland
Foto: FC Midtjyllands hjemmeside

FC Midtjylland har ledt efter Raphael Onyedikas afløser, og nu er den rette spiller fundet.

Ulvene bekræfter onsdag aften, at man henter uruguayanske Emiliano Martinez fra den bedste brasilianske række – nærmere bestemt Red Bull Bragantino.

Officielt: Brøndby sprænger banken og henter Superliga-stjerne

Den 23-årige midtbanespiller har indgået en lejeaftale med FCM på et enkelt år frem til næste sommer.

Martinez ankommer med erfaring på højt sydamerikansk plan fra fodbold i Uruguay, hvor han blandt andet har været med til at vinde mesterskaber. Derudover bidrog han til Bragantinos sjetteplads i den forgangne sæson.

– Trods sin unge alder har Emiliano spillet store kampe i Sydamerika, hvor han har vundet det uruguayanske mesterskab, ligesom han har deltaget i knockoutkampe i Copa Libertadores, siger sportschef Svend Graversen.

– Han skal være med til at øge konkurrencen på midtbanen. Emiliano er en hårdtarbejdende defensiv midtbanespiller, som passer godt ind i kulturen i Midtjylland. Han har et stort træningsflid og indeholder en god duelstyrke samt en solid pasningsfod, fastslår Graversen til FCM’s hjemmeside.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer