VM 2022

2 min læsningOfficielt: AaB præsenterer ny keeper

AaB har fået løst udfordringen i målet, og har tirsdag præsenteret en ny keeper i klubben.

2 min læsning
Josip Posavec, ny målmand AaB, AaB ny keeper.
Foto: AaB

AaB har fundet løsningen på et af dette transfervindues største udfordringer; at finde en ny målmand.

Tirsdag har klubben således præsenteret 26-årige Josip Posavec.

Den kroatiske keeper kommer til klubben på en treårig aftale.

Josip Posavec kommer til AaB fra kroatiske Hajduk Split, hvor han har været siden 2018.

– Josip anser vi som en topmålmand, og med sine allerede omkring 175 kampe på højt niveau bringer han også stor erfaring til vores hold.

– Hans egenskaber som målmand er ret komplette. Han er afstemt og modig i straffesparksfeltet, dygtig i redningsspillet og god med fødderne, og så har han både via vores referencer og i vores samtaler gjort et sympatisk indtryk som menneske, fortæller AaB’s sportschef, Inge André Olsen.

AaB oplyser videre, at Josip Posavec mistede sin plads som førstevalg i målet hos Hajduk Split tilbage i efteråret 2021 grundet en skade.

Josip Pasovec indledte sin seniorkarriere hos NK Inter Zapresic, inden han i 2016 blev solgt til Palermo FC. Her blev det til 52 officielle kampe i Serie A, inden han altså to år senere vendte tilbage til kroatiske fodbold.

Lokalmedie erfarer: Her er Jacob Rinnes nye klub

AaB har skullet lede efter en ny keeper, efter man har måttet se klubbens førstevalg Jacob Rinne forlade klubben grundet kontraktudløb.

Derudover solgte man klubbens andetvalg, Andreas Hansen, til FC Nordsjælland i foråret.

AaB råder ellers over et af landets største målmandstalenter i 17-årige Theo Sander, men han er altså blevet vurderet til ikke at være helt klar til at være førstevalg endnu.

– I en samlet betragtning har det desuden været vigtigt for os ikke at lave en længere aftale end tre år, da vi har vores egen U17-landsholdsmålmand Theo Sander stående i kulissen, og med tilgangen af Josip får Theo nu endnu en stærk målmandsmakker at lære af og kæmpe med i dagligdagen, hvilket kun vil skærpe Theos kompetencer yderligere, påpeger Inge André Olsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer