2 min læsningOfficielt: Brøndby sender forsvarer til SønderjyskE

Brøndby lejer den 21-årige midterforsvarer ud til SønderjyskE for hele den kommende sæson.

2 min læsning
Rasmus Wikström skifter fra Brøndby til SønderjyskE
Foto: soenderjyske.dk

Svenske Rasmus Wikström lejes ud fra Brøndby IF til SønderjyskE i NordicBet Ligaen for den kommende sæson. Det oplyser SønderjyskE på sin hjemmeside.

– Rasmus Wikström er et stort forsvarstalent, der allerede har været omkring nogle store klubber samt de svenske ungdomslandshold, og han har et stort potentiale, vi nu skal hjælpe med at forløse. Vi er sikre på, at han vil udvikle sig godt i vores miljø, og vi forventer, at han får masser af spilletid i NordicBet Ligaen, siger SønderjyskE-sportschef, Esben Hansen.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den svenske forsvarsspiller er glad for lejeaftalen, og har klare mål for den kommende sæson i landets næstbedste række.

– Jeg er glad for, at denne aftale er kommet på plads. Jeg ser det som en god løsning for min videre udvikling. Jeg ser meget frem til at komme til at spille for klubben, og det er min og hele klubbens ambition, at vi skal rykke op i 3F Superligaen, siger Rasmus Wikström og fortsætter:

– Jeg håber, at jeg kan få regelmæssig spilletid i SønderjyskE, og jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet så meget, som jeg kan. Jeg glæder mig til at komme i gang, og nu skal den bare have fuld gas i den kommende tid.

Rasmus Wikström har kontrakt med Brøndby IF indtil sommeren 2025, og kom til vestegnen fra IFK Göteborg i sommeren sidste år.

SønderjyskE forstærker midtbanen

Men det er kun blevet til en enkelt kamp for førsteholdet, og derfor kan svenskeren håbe på at få nogle flere seniorkampe i NordicBet Ligaen i den kommende sæson i SønderjyskE.

Timeline

Notifications

Notifikationer