3F Superligaen

Bekræftet: AGF bringer ny angriber til klubben – sommervinduets tredje signing

AGF har torsdag middag handlet en 24-årig norsk angriber til klubben fra norske Aalesund. Han har fået en lang kontrakt.

Sigurd Haugen er ny mand i AGF
Foto: agf.dk

AGF har længe spejdet efter en ny angriberprofil. I dag er det så blevet bekræftet, at den 24-årige norske spydspids Sigurd Haugen tilslutter sig den østjyske traditionsklub. Det skriver AGF på deres hjemmeside.

Han kommer fra norske Aalesund, og bliver udstyret med en fem år lang kontrakt, der udløber i sommeren 2027.

Avis: Anders Dreyers skifte til FC Midtjylland er Superligaens dyreste!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Han bliver dermed den tredje signing, som Stig Inge Bjørnebye har handlet til klubben. Mads Emil Madsen blev købt fri i starten af denne måned, mens Vejle-backen Tobias Mølgaard tilsluttede sig AGF tilbage i juni måned.

Sportsdirektøren Stig Inge Bjørnebye er glad for tilføjelsen af den nye angriber, der kan give nyt liv til kampen om de forreste pladser i AGF.

– Med tilgangen af Sigurd styrker vi konkurrencen om de forreste pladser. Det har været vores mål at tilføre nogle lidt andre kompetencer på angriber-positionen, end dem vi har i forvejen, og det får vi med Sigurd, der giver Uwe flere taktiske muligheder i offensiven, lyder det til klubbens hjemmeside.

Medier: Så meget forlanger Atalanta for dansk landsholdsprofil

Det er da også en stolt ny AGF’er Sigurd Haugen, der tilslutter sig truppen allerede fredag. Han ser frem til et frugtbart samarbejde, og køber i den grad ind på Uwe Rösler og Stig Inge Bjørnebyes visioner for klubben.

– Jeg har virkelig stor tro på projektet. Uwe og Stig Inge har solgt det på en god måde, og jeg glæder mig til at være med til at bygge noget godt op. Der er et enormt potentiale i klubben, og jeg er kommet for at være med til at forløse dette potentiale – og også få mit eget potentiale ud, slutter han.

Mads Emil Madsen: AGF ville mig mest, og jeg ville gerne væk

Der er ikke oplysning nogen pris for den norske angriber, men der går rygter på et tocifret transferbeløb.

Sigurd Haugen har scoret 34 mål i 72 kampe for Aalesund, mens han i 2019 tørnede ud for belgiske Union Saint Gilloise med mindre succes. Her blev det kun til tre scoringer i 23 optrædener.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P