3 min læsningFC Nordsjælland bekræfter: Ny spiller på plads

Malisiske Mahamadou Doumbia er ny spiller i FC Nordsjælland. Det bekræfter superligaklubben lørdag aften på sin hjemmeside.

3 min læsning
Mahamadou Doumbia
Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland har lørdag hentet en ny spiller i form af 18-årige Mahamadou Doumbia til at forstærke sin midtbane.

Det melder superligaklubben på sin hjemmeside, hvor man oplyser, at Doumbia skifter fra JMG Academié i Mali på en et-årig lejeaftale med købsoption.

I en pressemeddelse sætter sportsdirektør Mikkel Hemmersam ord på klubbens nye spiller, som han blandt andet kalder for en spiller ‘med god fysik, teknik og spilforståelse’.

FC Nordsjælland-træner: Disse seks er klar til at tage over i offensiven

– Mahamadou er en spændende midtbanespiller, som vi er begejstrede over at få ind i truppen. Han er allerede en dygtig spiller med god fysik, teknik og spilforståelse, men han besidder samtidig et stort potentiale, og vi har stor tro på, at han kan udvikle sig meget i vores miljø og gøre en forskel for vores hold. Han skal selvfølgelig bruge noget tid på at falde til og lære det hele at kende, men han har mentaliteten og værktøjerne til at passe rigtig godt ind hos os.

– Vi er både glade og stolte over, at han har valgt FC Nordsjælland som det næste skridt. Det er ingen hemmelighed, at han havde mange muligheder at vælge imellem, og at han havde fanget interessen hos klubber i større ligaer, men han kendte til vores filosofi og renommé og vurderede i sidste ende, at vores miljø giver ham de bedste udviklingsmuligheder. Vi glæder os til at se ham komme i gang på træningsbanen med resten af holdet.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mahamadou Doumbi dækker flere positioner på den centrale midtbane og træner for første gang med sine nye holdkammerater søndag.

Han er klubbens fjerde tilgang denne sommer, efter man allerede har sikret Mads Bidstrup på endnu en lejeaftale i Brentford, hentet AaB’s målmand Andreas Hansen på en permanent aftale og fået fat i den blot 16-årige angriber Sindre Walle Egeli.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

FC Nordsjælland tager hul på sin superligasæson på mandag, hvor OB venter på udebane i Odense.

Timeline

Notifications

Notifikationer