1 min læsningOfficielt: Ung FCM-angriber fortsætter i PSV

Den unge FCM-angriber har forlænget aftalen i FC Midtjylland, men fortsætter i Holland.

1 min læsning
Claus Steinlein CEO i FC Midtjylland under pressemødet . Fodboldkluben FC Midtjylland, som netop har vundet sølv i superligaen, holder pressemøde om klubbens vision 2025. Herning fredag 4.juli 2021.. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

En ung angriber med et prominent efternavn har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med FC Midtjylland, mens lejeaftalen i PSV Eindhoven også forlænges.

Der er tale om Priske eller nærmere bestemt August Priske, der er søn af Brian Priske. Det meddeler klubben fra den jyske hede på sin hjemmeside.

Lejeaftalen med PSV Eindhoven strækker sig til sommeren 2023. Der er dog ingen melding om, hvilken længde kontraktforlængelsen i FC Midtjylland har.

I den seneste sæson har Priske tørnet ud for PSV’s U18-hold, inden han blev rykket op til Jong PSV, der spiller i den næstbedste hollandske række.

Hos FC Midtjylland vækker det stor glæde, at angriberen får endnu en sæson i Holland.

– August har haft et rigtigt godt år i Holland, hvor han har gjort det glimrende for Jong PSV. Sammen med August og PSV er vi blevet enige om, at det samarbejde skal fortsætte endnu en sæson, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter.

FCM tog sejren i testkamp efter fejl i AaB-defensiv

– Vi glæder os over, at det er lykkes at lave en god aftale for alle parter, og vi ser frem til at følge Augusts fortsatte udvikling i den kommende sæson, siger sportschefen.

I seneste sæson blev det til 14 kampe og ni mål for U18-holdet, inden August Priske blev rykket op til Jong PSV. Her spillede han i front i 13 kampe og leverede et enkelt mål.

Timeline

Notifications

Notifikationer