2 min læsningOfficielt: I Højlunds fodspor – F.C. København-talent skifter til Sturm Graz

F.C. København har solgt William Bøving. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

2 min læsning
FC Københavns William Bøving efter 3F Superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i København, mandag den 18. april 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

William Bøving skifter F.C. København ud med Sturm Graz. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Dermed går offensivspilleren i Rasmus Højlunds fodspor – bare med syv måneders forsinkelse. I vinter skiftede Højlund fra FCK til Sturm Graz, inden han denne sommer er blevet solgt videre til Atalanta.

19-årige Bøving kom til FCK fra HIK og fik i 2020 sin debut for københavnerne. Siden er det blevet til 44 kampe, inden turen nu går til Østrig.

Sportsdirektør Peter Christiansen er begejstret for, at man endnu engang har kunnet sende en spiller til Østrig.

– William er en talentfuld spiller, der er nået til et punkt, hvor han skal spille mere kontinuerligt førsteholdsfodbold på et højt niveau. Sturm Graz er en rigtig god mulighed for ham, og da vi samtidig kunne finde en god løsning på økonomien i aftalen, så gav det mening for alle parter, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

Brøndby og FCK er interesserede – nu melder tyskere sig i kampen om eftertragtet venstreback

– Vi er stolte over at have været med til at udvikle William, og vi glæder os til at følge ham i Sturm Graz. Som vi lige har set med Rasmus Højlund, kan det være en meget stærk platform at udvikle sig på, siger ‘PC’.

Selv fortæller Bøving, at han er utroligt glad for tiden i FCK, men at det nu var tid til nye udfordringer.

– Nu er tiden kommet til at tage en ny vej frem, og Sturm Graz er en rigtig god klub, der matcher med de ting, jeg har søgt i forhold til at prøve noget andet, siger Bøving og fortsætter.

– Jeg vil gerne takke alle i FCK for min tid i klubben, og jeg vil følge med i, hvordan det går for drengene og klubben fremover, slutter William Bøving.

Der er forlydender om flere store ting i F.C. København. Andreas Cornelius kan være på vej ind, mens Viborg også skulle have modtaget et bud fra københavnerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer