2 min læsningFCM henter norsk talent i Rosenborg

FC Midtjylland forstærker sig til fremtiden med 16-årigt norsk offensivtalent fra Rosenborg.

2 min læsning
FCM henter Sander Brostrøm i Rosenborg
Foto: fcm.dk

16-årige Sander Brostrøm skifter fra norske Rosenborg til FC Midtjylland. Det oplyser FC Midtjylland på sin hjemmeside.

Kontrakten med det norske offensivtalent lyder på 3 år, og han skal i første omgang starte i akademiet.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Tilgangen af den 187 cm høje nordmand, der både kan spille angriber og kant, glæder akademichef i FC Midtjylland, Flemming Broe.

– Vi er rigtigt glade for at kunne byde Sander velkommen i FC Midtjylland. Hans potentiale er stort, og nu er det vores opgave i fællesskab at forløse det. Vi glæder os til at tage hul på samarbejdet og se ham på træningsbanen og i kamp, siger Flemming Broe og fortsætter:

– Sander er en teknisk velfunderet spiller, der er alsidig i offensiven, hvor han med sin direkthed er farlig som både målscorer og assistspiller. Samtidig har han en fysisk fremtoning og god fart, og den samlede pakke gør, at det bliver rigtigt spændende at arbejde med ham.

Medie: FCM har modtaget nyt bud

Også Sander Brostrøm er glad for at skifte til FC Midtjylland.

– Jeg er super glad for og stolt af at have skrevet under på aftalen med FC Midtjylland. Det føles godt at have det hele på plads, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang, når den nye sæson starter, siger han og fortsætter om sine kvaliteter:

– Jeg har en stærk fysik og er god én mod én. Mine afslutninger er også en af mine spidskompetencer. Men jeg skal stadig udvikle mig, og der er FC Midtjylland et godt sted at gøre det.

Timeline

Notifications

Notifikationer