VM 2022

2 min læsningOfficielt: FCK henter Daramy hjem

F.C. København har netop offentliggjort, at Mohamed Daramy vender hjem til den danske hovedstad på en lejeaftale for resten af sæsonen.

2 min læsning
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. København har lejet Mohamed Daramy i Ajax for resten af sæsonen. Det bekræfter de danske mestre i en pressemeddelelse onsdag.

Dermed vender den danske offensivspiller hjem til FCK efter et år i den hollandske storklub.

Aftalen vækker ikke overraskende begejstring på ledelsesgangene i F.C. København.

– Det her er en god løsning for både os, Ajax og Mohamed, lyder det fra FCK’s sportsdirektør, Peter Christiansen.

Mohamed Daramy kan godt begynde at snøre støvlerne, for efter et år med lang vej til spilletid, skal han efter alt at dømme i aktion så hurtigt som muligt:

– Vi får en spiller af meget høj kvalitet, som kender klubben indefra og kan bidrage med det samme i en periode, hvor vi har mange store ting på tallerkenen.

– Vi ved, hvad han kan, og vi er ikke i tvivl om, at han bliver et stort aktiv for os igen. Samtidig kan vi give ham muligheden for mere spilletid, som han har manglet, og han kan styrke muligheden for at komme til VM, som vi mener, han er stærk kandidat til.

Sky: Sampdoria accepterer trecifret millionbeløb for Damsgaard

Med tre mål og tre assists i 16 kampe for Ajax i den forgangne sæson, hvoraf den 20-årige kantspiller som oftest er blevet brugt som indskifter nær kampenes slutning, har Daramy nu atter muligheden for at tage Superligaen med storm.

F.C. København indtager lige nu en ottendeplads i Superligaen efter tre kampe, og Daramy kan formentlig bidrage til at få vendt skuden og kickstartet sæsonen for de danske mestre.

Den teknisk stærke kantspiller kan komme i aktion første gang allerede søndag den 7. august, når F.C. København tager imod Brøndby IF til et vaskeægte derby i et udsolgt Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer