2 min læsningFCN ophæver med midtbanespiller

FC Nordsjælland har valgt at ophæve kontrakten med den 21-årige midtbanespiller, der netop var kommet tilbage fra et lejeophold.

2 min læsning
Oliver Tølbøll Rimmen ophæves i FC Nordsjælland
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix.

FC Nordsjælland har valgt at sige farvel til midtbanespilleren Oliver Tølbøll Rimmen, der får sin kontrakt ophævet. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

21-årige Rimmen har senest været udlejet til FA2000 i 2. Division og før det FC Helsingør i NordicBet Ligaen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Lige nu ser udsigten til spilletid i FCN svær ud, da der en stor konkurrence på de positioner, som Oliver kan spille. Så vi er blevet enige om, at den bedste løsning for Oliver er, at han kan afsøge andre muligheder. Det er vigtigt i hans alder at komme ud og få en masse spilletid, så han kan udvikle sig og blive den dygtige spiller, som han har potentiale til, siger sportsdirektør i FC Nordsjælland, Mikkel Hemmersam.

Effektive FC Nordsjælland tophold i Superligaen – sejrer med fortjent mod tamme Brøndby

Oliver Tølbøll Rimmen står nu fri til at finde en ny klub, og trods afskeden med FC Nordsjælland ser midtbanespilleren lyst på den fortsatte karriere.

–  Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det aldrig blev, som jeg havde håbet på i forhold til spilletid i seniortruppen. Men jeg er ikke i tvivl om, at FC Nordsjælland har modnet mig som spiller og gjort mig klar til det næste fodboldeventyr, siger han.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Rimmen opnåede en enkelt førsteholdskamp for FC Nordsjælland og har derudover optrådt 29 gange på diverse danske ungdomslandshold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer