2 min læsningRanders FC forstærker midtbanen med anfører

Randers FC har været på rov i Hobro, hvor man har hentet 1. divisionsklubbens anfører, Mikkel Pedersen.

2 min læsning
Randers FC, Mikkel 'MP' Pedersen, Hobro-anfører.
Foto: Randers FC

Randers FC har hentet Hobro IK’s anfører, Mikkel Pedersen. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Her er den 26-årige centrale midtbanespiller blevet udstyret med en treårig kontrakt.

Mikkel Pedersen har tilbragt de seneste seks år i Hobro, men Randers FC er langt fra et nyt bekendtskab for den nyslåede Randers-spiller.

Således kom ‘MP’ frem gennem ungdomsholdene hos kronjyderne, hvor han blandt andet jævnligt spillede kampe for reserveliga-mandskabet og trænede med førsteholdet.

– Jeg er virkelig glad for at være tilbage i Randers. Jeg spillede ungdomsfodbold her i mange år, og jeg har rigtig mange gode minder herfra. Da jeg forlod klubben, var det uden at have fået debut på førsteholdet, så jeg glæder mig til endelig at kunne trække den lyseblå trøje over hovedet på Cepheus Park Randers, siger Mikkel “MP” Pedersen og fortsætter:

– Min tid i Hobro har modnet mig som fodboldspiller. Jeg har spillet mange kampe for Hobro de sidste seks år, og jeg har fået en masse erfaring. Jeg har udviklet mig meget de seneste sæsoner, hvor jeg også har været anfører for klubben. Så det er en voksen spiller, der kommer tilbage til Randers og vil bevise sit værd, slutter Mikkel ‘MP’ Pedersen.

Officielt: FCK henter Daramy hjem

Mikkel Pedersen står noteret for 174 førsteholdskampe for Hobro, hvoraf de 80 er i Superligaen.

Han har også tidligere stiftet bekendtskab med Randers FC’s cheftræner, Thomas Thomasberg, der var i spidsen for Hobro fra 2017 til 2018.

Mikkel Pedersen kan få debut for Randers FC allerede fredag, hvor AC Horsens gæster kronjyderne på Cepheus Park.

Timeline

Notifications

Notifikationer