VM 2022

2 min læsningBekræftet: AaB lejer tysk forsvarsspiller

Den 22-årige højreback lejes i Red Bull Salzburg for hele den kommende sæson. Med i aftalen er en købsoption.

2 min læsning
Kilian Ludewig skifter til AaB på en lejeaftale
Foto: aabsport.dk

AaB forstærker forsvaret med tyske Kilian Ludewig, der kommer til klubben på leje fra østrigske Red Bull Salzburg. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Ludewig har netop forlænget sin aftale med Red Bull-klubben indtil sommeren 2025, men AaB har i lejeaftalen aftalt en købsoption på den tyske højreback.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Hos AaB er sportsdirektør Inge André Olsen tilfreds med lejespilleren, som han mener vil styrke nordjydernes defensiv.

– Kilian dækker store rum og er en stærk presspiller, og så er han offensiv og aggressiv og indeholder en god mentalitet, og vi ser ham som en forstærkning af vores trup, hvor han vil være medvirkende til at skærpe konkurrencen om pladserne i højresiden, og at Kilian har et niveau, der kan styrke os, understreges vel egentlig bare af, at Red Bull Salzburg har valgt at forlænge kontrakten, siger han.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kilian Ludewig, der får nummer 25 i AaB, glæder sig til at komme i gang i Aalborg og møde sine nye holdkammerater.

– Jeg har haft gode samtaler med både Inge og Lars (Friis, red.), og jeg kender AaB som en god klub, så jeg er meget glad for at være her og glæder mig bare til at komme i gang på træningsbanen og møde mine nye holdkammerater, siger han og fortsætter:

– Jeg kommer for at arbejde hårdt og vil byde ind med power og vilje. Personligt håber jeg på at få en masse spilletid, og så håber jeg, at vi som hold kan udvikle os og tage det næste skridt.

Ferietræning har bragt AaB-stjerne tilbage på træningsbanen

Højrebacken har været lejet ud til engelske Barnsley, tyske Schalke 04 og senest hollandske Willem II, og det er kun blevet til to kampe for Red Bull Salzburgs førstehold, siden han kom til klubben fra RB Leipzig i 2018.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer