VM 2022

2 min læsningFC Nordsjælland køber AaB’er fri

FC Nordsjælland har informeret AaB om, at man ønsker at benytte sig af købsoptionen på Andreas Hansen.

2 min læsning
FC Nordsjælland henter Andreas Hansen på en permanent aftale.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AaB og FC Nordsjælland blev i vinter enige om en lejeaftale, der sendte Andreas Hansen til Farum for at vogte mellem stængerne.

Her har han imponeret i en sådan grad, at FC Nordsjælland nu har meddelt AaB om, at man ønske at benytte sig af den købsoption, der er indskrevet i lejeaftalen.

Også Andreas Hansen og FC Nordsjælland er nået til enighed om detaljerne i kontrakten, der blandt andet indeholder et krav om, at FC Nordsjælland spiller i Superligaen i den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Andreas Hansen skiftede fra HB Køge til AaB tilbage i sommeren 2019. Her nåede det at blive til 16 officielle kampe.

Den 26-årige keeper havde kontrakt med AaB frem til den 31. december 2023.

Sportschef i AaB, Inge André Olsen, fortæller i en pressemeddelelse i forbindelse med salget af Andreas Hansen, at man nu skal på keeper-jagt i det nordjyske.

– Vi har været meget glade for at have Andreas i AaB, og det var jo egentlig også planen, at han skulle afløse Jacob Rinne som førstemålmand fra den kommende sæson, siger sportschef Inge André Olsen.

– Samtidig må vi dog konstatere, at vi har fået muligheden for at realisere en god transfer, hvorfor det gav mening for alle parter, at lade Andreas skifte permanent.

AaB-stjerne vil på landsholdet: Nu skal jeg bare lade fødderne tale!

– Den uventede afgang af Andreas betyder i stedet, at vi nu er i gang med at gøre os nye overvejelser om, hvem der fra den kommende sæson skal gøre Theo Sander selskab i vores målmandsteam, fortæller Inge André Olsen.

Andreas Hansen har stået samtlige kampe for FC Nordsjælland siden han skiftede til klubben i slutning af januar. Her har han lukket 11 mål ind i lige så mange kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer