3F Superligaen

FC Nordsjælland køber AaB’er fri

FC Nordsjælland har informeret AaB om, at man ønsker at benytte sig af købsoptionen på Andreas Hansen.

FC Nordsjælland henter Andreas Hansen på en permanent aftale.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AaB og FC Nordsjælland blev i vinter enige om en lejeaftale, der sendte Andreas Hansen til Farum for at vogte mellem stængerne.

Her har han imponeret i en sådan grad, at FC Nordsjælland nu har meddelt AaB om, at man ønske at benytte sig af den købsoption, der er indskrevet i lejeaftalen.

Også Andreas Hansen og FC Nordsjælland er nået til enighed om detaljerne i kontrakten, der blandt andet indeholder et krav om, at FC Nordsjælland spiller i Superligaen i den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Andreas Hansen skiftede fra HB Køge til AaB tilbage i sommeren 2019. Her nåede det at blive til 16 officielle kampe.

Den 26-årige keeper havde kontrakt med AaB frem til den 31. december 2023.

Sportschef i AaB, Inge André Olsen, fortæller i en pressemeddelelse i forbindelse med salget af Andreas Hansen, at man nu skal på keeper-jagt i det nordjyske.

– Vi har været meget glade for at have Andreas i AaB, og det var jo egentlig også planen, at han skulle afløse Jacob Rinne som førstemålmand fra den kommende sæson, siger sportschef Inge André Olsen.

– Samtidig må vi dog konstatere, at vi har fået muligheden for at realisere en god transfer, hvorfor det gav mening for alle parter, at lade Andreas skifte permanent.

AaB-stjerne vil på landsholdet: Nu skal jeg bare lade fødderne tale!

– Den uventede afgang af Andreas betyder i stedet, at vi nu er i gang med at gøre os nye overvejelser om, hvem der fra den kommende sæson skal gøre Theo Sander selskab i vores målmandsteam, fortæller Inge André Olsen.

Andreas Hansen har stået samtlige kampe for FC Nordsjælland siden han skiftede til klubben i slutning af januar. Her har han lukket 11 mål ind i lige så mange kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P