2 min læsningFCN henter midtstopper tilbage

FC Nordsjælland har skrevet en et-årig aftale med en gammel kending. Nordmanden skifter på en fri transfer fra hollandsk fodbold.

2 min læsning
Ulrik Yttergård Jenssen skifter tilbage til FC Nordsjælland
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Ulrik Yttergård Jenssen skifter til FC Nordsjælland på en fri transfer. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Dermed skifter den 26-årige nordmand tilbage til nordsjællænderne og Superligaen efter et år hos hollandske Willem II.

Midtstopperen har skrevet under på en et-årig aftale med FC Nordsjælland og får trøjenummer 3.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Da Yttergård Jenssen senest var i FC Nordsjælland spillede han 115 kampe over en periode på 3,5 år, inden han sidste sommer skiftede til Willem II.

– Ulrik var værdsat og vellidt både på og uden for banen igennem de 3,5 år, han var her. Vi kender ham, og vi ved, hvad vi får – og så har han i tillæg fået en sæson i benene fra den bedste række i Holland. Han kender alt til klubben og kan hurtigt falde ind, og så har han ikke mindst en stor portion erfaring, siger sportsdirektør i FCN, Mikkel Hemmersam.

FCN-matchvinder: Jeg hygger mig, som om jeg spiller i skolegården

Ulrik Yttergård Jenssen er også glad for at vende tilbage til klubben og de mennesker, han allerede kender fra sin seneste tid i Nordsjælland.

– Det føles fantastisk at være tilbage. Jeg har allerede mødt en masse mennesker, som jeg kender fra sidst, så det føles som at komme hjem. Det er en dejligt følelse, siger han og fortsætter:

– Det er en god mulighed for mig, og jeg er glad for, at klubben synes det samme. Mit mål er ret simpelt – hjælpe holdet med at vinde endnu flere kampe og også bidrage til det stærke træningsmiljø. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet til at fortsætte de gode præstationer.

Ulrik Yttergård og resten af FC Nordsjælland-holdet skal søndag forsøge at holde Silkeborg IF bag sig fra førstepladsen. Det sker klokken 14.00 hjemme på Right To Dream Park, og du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer