2 min læsningOfficielt: Silkeborg sælger profil til udlandet

Silkeborg IF har tirsdag solgt Rasmus Carstensen til belgisk fodbold.

2 min læsning
Carstensen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

21-årige Rasmus Carstensen rykker fra Silkeborg IF til belgiske KRC Genk.

Det har den midtjyske superligaklub tirsdag formiddag meldt ud på deres hjemmeside.

Allerede mandag aften efter 3-1 sejren over AaB offentliggjorde Silkeborg IF i en fondsbørsmeddelelse, at man havde solgt backprofilen til en udenlandsk klub, som der nu er kommet navn på. Et skifte til Genk, som hovedpersonen selv er stolt over at have gennemført.

– KRC Genk er en stor klub i en stor liga, og jeg er både glad for og stolt af at skifte til klubben. Det bliver ekstremt spændende at prøve mig af på så højt niveau, og jeg glæder mig rigtig meget til udfordringerne, indleder Carstensen til Silkeborgs hjemmeside og fortsætter:

– Når dét er sagt, er det også vigtigt for mig at takke Silkeborg IF for at have gjort mig til en topspiller, og jeg forlader klubben med de bedste minder.

– Som jeg tidligere har sagt, har jeg altid drømt om at spille for SIF, og det har været en udsøgt fornøjelse og en ære at trække den røde trøje over hovedet og at optræde på JYSK park foran vores fantastiske fans, der lige som klubben har bevæget sig i en rigtig spændende retning i den seneste tid. Det vil jeg selvfølgelig stadig følge intenst med i, og hvem ved – måske får jeg chancen for at komme tilbage en skønne dag, slutter Rasmus Carstensen, der nåede 89 førsteholdskampe og to mål i SIF.

Kent Nielsen om starten på Superligaen: Det kunne have været bedre

Rasmus Carstensen kan i Belgien blandt andet se frem til at blive holdkammerater med en anden tidligere superligaprofil i form af Paul Onuachu, der tidligere har scoret mål på samlebånd for FC Midtjylland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer