2 min læsningOfficielt: FC Midtjylland sælger angriber til bundesligaklub

Med 17 kampe og to mål siden han blev hentet til FC Midtjylland for to år siden, har de danske pokalvindere alligevel formået at sælge den 25-årige angriber til en bundesligaklub.

2 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har for anden gang denne sommer solgt en spiller til en klub i Bundesligaen.

Fælles for begge spillere er, at det har været meget begrænset med spilletid for FC Midtjyllands førstehold – men det afholder altså ikke de tyske klubber fra at hente dem på den midtjyske hede.

I slutningen af juni måned var det således den 18-årige Oscar Fraulo, som qua sin unge alder ikke nåede alverdens optræderne for førsteholdet, der blev solgt til tyske Borussia Mönchengladbach.

Denne gang er der derimod tale om den 25-årige tysker Luca Pfeiffer, der ganske enkelt blev vejet og fundet for let – trods sine 1 meter og 96 centimeter – da han i efteråret 2020 blev hentet til dansk fodbold.

Et lejeophold i den tyske 2. bundesligaklub Darmstadt 98 i den forgange sæson, viste sig derimod at blive en kæmpe succes. Her brillerede den store angriber med 17 mål i 32 kampe, hvilket altså var nok til at vække interessen hos blandt andre VfB Stuttgart, der nu har hentet Luca Pfeiffer.

FC Midtjylland må undvære endnu en profil til CL-brag mod Benfica

FC Midtjylland oplyser ikke hverken overgangssum eller varigheden af Luca Pfeiffers nye kontrakt i Stuttgart, men klubbens sportschef, Svend Graversen, kalder salget for en “rigtig god økonomisk aftale”:

– Luca har viste sig flot frem i den tyske 2. Bundesliga sidste sæson, og derfor kan han nu tage endnu et skridt i sin fodboldkarriere med skiftet til Bundesligaen. Samtidig indgår vi en rigtig god økonomisk aftale, der gør skiftet til en succes for både os såvel som for Luca, siger Svend Graversen.

B.T. skrev mandag om den tyske klubs interesse i FCM-angriberen, hvor prisen angiveligt skulle lyde på 26 millioner kroner.

Hvis det holder stik, eller bare er i det leje, må det da også siges at være noget af en handel – endnu en gang – af midtjyderne.

Luca Pfeiffer blev således hentet til FC Midtjylland for angiveligt omkring ti millioner kroner i Wurzburger Kickers for to år siden, hvor det sidenhen blot er blevet til 17 kampe med to mål til følge for FC Midtjylland.

Timeline

Notifications

Notifikationer