3F Superligaen

Officielt: FCK vinker farvel til Nicolai Jørgensen

F.C. København tager afsked med Nicolai Jørgensen, efter de danske mestre har valgt ikke at forlænge aftalen med den 31-årige angriber.

Nicolai Jørgensen, nicolai jørgensen fck, FCK, F.C. København, nicolai jørgensen færdig i fck.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København har valgt ikke at forlænge aftalen med Nicolai Jørgensen, efter han i januar vendte retur til klubben på en halvårig aftale, der har udløb med udgangen af juni. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Nicolai Jørgensen var ellers klar i mælet, da campo.dk talte med ham i Portugal på holdets træningslejr i vinterpausen. Her fortalte han, at den halvårige kontrakt med F.C. København var med henblik på at spille sig ind som fast mand på holdet og forlænge aftalen. Det er dog ikke lykkes for den tidligere landsholdsspiller.

– Det er ingen hemmelighed, at jeg havde en forhåbning om at blive her længere. Jeg holder meget af klubben, og det vil altid være min klub i Danmark, hvorfor jeg også gik langt for at komme hertil i vinter. At være med til at kæmpe for endnu et mesterskab og se hvordan fankulturen kun er blevet endnu vildere siden sidst, har været en stor oplevelse, og jeg fortryder ikke jeg tog hjem på nogen måde, siger Nicolai Jørgensen til F.C. Københavns hjemmeside i forbindelse med den glippede forlængelse.

Den 31-årige angriber går nu på jagt efter en anden klub, som man godt kan forvente bliver i udlandet, da han tidligere har udtalt, at det kun er F.C. København, der har hans interesse i Danmark.

– Jeg har nogle interessante muligheder, jeg skal tage stilling til sammen med min familie nu. Jeg ønsker alle i FCK det bedste i fremtiden og ser frem til at følge holdet i fremtiden, lyder det fra Nicolai Jørgensen.

Også klubbens sportsdirektør, Peter Christiansen, sætter ord på det afbrudte samarbejde. Her fremgår det, at man leder efter andre kompetencer til angrebet i FCK.

– Vi har været meget glade for at have Nicolai i truppen det seneste halve år, hvor han med sin erfaring har bidraget positivt både på banen og i omklædningsrummet. Han er fortsat en dygtig fodboldspiller, men vi er i vores evaluering nået frem til, at vi har brug for andre kompentencer til at komplimentere vores offensive positioner, siger Peter Christiansen og fortsætter:

– Nicolai er meget vellidt i klubben og det er altid specielt at sige farvel til en personlighed som ham. Han vil altid være velkommen i huset, og vi ønsker ham og hans familie alt det bedste i fremtiden. Samtidig skylder alle FCK’ere ham en tak for den indsats, han har leveret for klubben gennem årene, slutter Peter Christiansen.

Så er der trukket lod: Se de danske klubbers modstandere

Nicolai Jørgensen har i alt spillet 146 kampe med 52 mål til følge i FCK-trøjen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P