1 min læsningFC Midtjylland sender dyr brasilianer hjem

Marrony fra FC Midtjylland udlejes til Fluminense i Brasilien for resten af sæsonen med en indbygget købsoption.

1 min læsning
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Marrony blev aldrig den ønskede succes i FC Midtjylland, der ellers hentede brasilianeren for i omegnen af 30 millioner kroner.

Nu skifter angriberen tilbage til Brasilien, hvor Fluminense har præsenteret den 23-årige angriber.

Fluminense har lejet Marrony for den kommende sæson med en købsoption.

– Jeg er meget glad og har store forventninger. Jeg ankommer på et specielt tidspunkt for mig og min familie. I kan være sikre på, at jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe Fluminense. At holdet fortsætter med at udvikle sig, og at jeg kan bidrage med gode præstationer og sejre, siger Marrony til Fluminenses hjemmeside.

Derudover håber den brasilianske angriber på, at han kan være med til at løfte mesterskabet med Fluminense i denne sæson.

Medie: Nu er FCM’s dyreste transfer nogensinde på vej hjem

– Jeg fulgte holdet en del og har nu set, hvordan Fluminense har præsteret i de seneste kampe. Holdet har spillet godt og vist god udvikling. Vi har to turneringer foran os, og hvis vi fortsætter med at vokse, er jeg sikker på, at vi vil fejre endnu en titel sammen.

Marrony har spillet 11 kampe for FC Midtjylland, hvori han hverken nåede at score eller assistere.

Timeline

Notifications

Notifikationer